Erdoğan'dan vekillere flaş talimat: Dikkatli olun! Toplantıda çarpıcı Berat Albayrak detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini, böyle günlerde herkesin birlik ve beraberliğini koruması gerektiğini belirterek, milletvekillerinden "kısır çekişmelere girmemelerini" ve özellikle sosyal medyadan yapacakları açıklamalara dikkat etmelerini istedi. Yapılan toplantıda bazı vekillerin Bakan Albayrak'tan örnek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan'dan vekillere flaş talimat: Dikkatli olun! Toplantıda çarpıcı Berat Albayrak detayı
Erdoğan'dan vekillere flaş talimat: Dikkatli olun! Toplantıda çarpıcı Berat Albayrak detayı
GİRİŞ 08.02.2020 11:18 GÜNCELLEME 09.02.2020 12:00
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün milletvekilleri ile yaptığı toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Elazığ depremi, Van'da çığ düşmesi ve Sabiha Gökçen Havaalanı'nda uçağın pistten çıkmasına ilişkin gelişmeleri hatırlatan Erdoğan "Son günlerde arka arkaya birçok olay yaşandı. Ülkemiz hassas bir dönemden geçiyor. Böyle bir dönemde, birlik ve beraberliğimiz korumamız çok önemli. Sosyal medya üzerinden yapacağınız paylaşımlara ve açıklamalara dikkat edin. Yanlış anlaşılacak paylaşımlardan kaçının" dedi.

 

"VARSA SIKINTI GEREKENİ YAPIN"

Toplantıda, bazı milletvekillerinin teşkilatlarda yaşanan sıkıntıları gündeme getirmesi üzerine Erdoğan "kısır çekişmelerin içine girmemeleri" uyarısında bulundu. Teşkilatlarda bir problem yaşanıyorsa, her şeyin kendilerinden beklenmemesi gerektiğini belirten Erdoğan, "Varsa bir sıkıntı, siz de gerekeni yapın" diye konuştu.

 

"BÜROKRATLAR SAHAYA İNSİN"

Toplantıda bazı milletvekilleri halkı yakından ilgilendiren konularda bürokratların da sahaya inmesi gerektiğini belirterek "Sadece bakanlar değil; örneğin karayolları genel müdürü gibi önemli kurumların başında olan bürokratlar da sahaya inmeli, illere gidip vatandaşla görüşmeliler. Halkın ne istediğini bizim gibi onlar da dinlesinler" önerisinde bulundu. Öneriye destek veren Erdoğan "Buna katılıyorum. Arkadaşlara iletelim ve bunu başlatalım" diye konuştu.

ALBAYRAK DETAYI

Bazı milletvekilleri de Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın son dönemde "Türkiye için değişim başlıyor" adı altında Anadolu illerinde yaptığı toplantıların çok yararlı olduğunu ve kapsamının genişletilmesi gerektiğini dile getirdi.

YÜZDE 5'LİK BÜYÜME

Cumhurbaşkanı ekonomi konusunda yaptığı değerlendirmede "Ekonomi iyileşmeye doğru gidiyor. Yüzde 5'lik büyümeyi yakalarsak bu önemli bir rahatlamayı da beraberinde getirir" dedi. Erdoğan, ekonomideki düzelmenin yansımalarının yaz aylarında hissedileceğini de kaydetti.

SPORA SİYASET KARIŞTIRMAYIN

Son günlerde bazı spor kulüpleri ile ilgili tartışmalara siyasetçilerin katılmasına da tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sporu siyasete alet etmeyin, spora siyaset karıştırmayın. Ben spora siyaset karıştırılmasını hiçbir zaman doğru bulmam" dedi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 25
  • Son aptal 4 yıl önce Şikayet Et
    İş takip eden vekil istemiyoruz, bakanlıklar, belediyeler ve üniversitelerde tasarruf tedbirleri had safaya çıkarılmalıdır. Ahbab çavuş ilişkileri bitmelidir. Remi olarak bir liralık ekmek alamaz ama fazladan on bin liralık yakıt harcar, artık bu gibi durumlara son verilmelidir.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    2011 öncesi yakalanan hedefler tekrar yakalanıp israf yapılmazsa kişi başı yıllık gelir artar buda beraberinde iyileşmeleri getirir.Hep beraber gördük ki 2018 de yaşadığımız ekonomik sıkıntı birey olarak hepimizi etkiledi,o dolardan para kazanmanın derdinde olanlarda çuvalladı bundan sonra iyileşmenin sokağa yansımasını hep beraber arzu ediyoruz.
    Cevapla
  • Zeki 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis cok hakli. Ne mutlu bize ki reis basimizda
    Cevapla
  • Demir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomimiz gayet guzel kim demis kotu kotu ekonomi gormek istiyen avrupaya baksin
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Reis dogru soylemis sahaya inmeli butun burokratlar vatandasla konusmali dinlemeleri gerekli sorunlari yerinde tespi edip cozsunler koltukda oturmakla olmuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...