Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama: Hepsi nasibini alacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahar Kalkanı Harekatı'yla ilgili son dakika açıklamalar yaptı. Türkiye'nin İdlib'de tarihi bir mücadele verdiğini vurgulayan Erdoğan, "Yumruk gibi bir arada olduğumuz sürece bu ülkenin sırtını yere getirebilecek hiçbir güç yoktur" dedi. Avrupa'ya kapıların açıldığını da hatırlatan Erdoğan, "Bu işi hafife aldılar ama artık bu iş bitti. Siz de bu yükten nasibinizi alacaksınız" dedi.

GİRİŞ 02.03.2020 12:47 GÜNCELLEME 02.03.2020 14:13
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, STK'ları kabulünde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

"İdlib'de tarihi bir mücadele sürerken bize verdiğiniz bu destek çok anlamlı.

"SIRTIMIZI YERE GETİREMEZLER"

Yumruk gibi bir arada olduğumuz sürece Allah'ın izniyle bu ülkenin sırtını yere getirebilecek hiçbir güç yoktur. Türkiye'nin Suriye'de yürüttüğü mücadelenin vatan topraklarımızı ve özgürlüğümüzü koruma mücadelesi olduğunu buradaki fotoğrafla bir kez daha teyit etmiş bulunuyoruz.

"SİZ DE BU YÜKTEN NASİBİNİZİ ALACAKSINIZ"

1,5 milyon mülteciyi sınırlarımıza sürüklemekle bize bir yük daha yüklemek istiyorlar. Aylar önce eğer yük paylaşımına Batı girmezse kapıları açarız demiştim. Ama ciddiye almadılar. Şimdi kapıları açınca telefon üstüne telefon geliyor. Kapıları kapatın diyorlar. Ama artık bitti bu iş. Siz de bu yükten nasibinizi alacaksınız.

Bu akşam Bulgaristan Başbakanı ile bir araya geleceğiz. Ayrıca Şansölye Merkel ile telefon görüşmesi gerçekleştireceğiz. Perşembe günü de Moskova'ya giderek orada Sayın Putin'le bu gelişmeleri değerlendireceğiz. Artık orada ateşkestir veya atılacak diğer adımlardır, bunları atar ve bu işi süratle neticeye kavuştururuz.

BAHAR KALKANI'NDA SON DURUM

135 tank, 22 zırhlı araç, 45 top, 44 çok namlulu roketatar, 5 hava savunma rampası, 12 tanksavar, 4 havan, 29 pikaba monteli uçaksavar, 1 İHA, 8 helikopter, 49 çeşitli araç, 7 mühimmat rampası, 24 zırhlı araç, 9 mühimmat deposu, 2 uçak, 2 füze rampası ve 2 bin 557 rejime ait asker ve orada yardımcı olarak onlarla bulunan kişiler etkisiz hale getirildi."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 107
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk kürt laz gürcü bosnak bulgar roman cerkez yörük macir hepimiz türkiye yiz hepimiz tek yumrukuz düsmanin beynine indirecez demir yumrugu yeterki seferberlik ilan edin baslatin savasi nükleer silah tehmin edin
    Cevapla
  • Mustafa Ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi liderin yoluna gurban beeee! Allah razi olsun senden Erdoğan
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasipte varsa gelir yemenden çinden; nasipte yoksa ne gelir elden!
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    İki milyon gidene kadar kapılar açık kalsın
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ateşkeş elimizi bağlar sakın ha. Ateş edemiyoruz sonra onlar etmedikçe
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!