Bakan Akar'dan net mesaj: Hedefimiz rejim askerleri!

Milli Savunma Bakanı Akar, Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında rejimin saldırılarına en şiddetli ve tereddütsüz şekilde karşılık verildiğini açıkladı. Akar, Türkiye'nin meşru müdafaa hakkını kullandığını vurgulayarak, "Hedefimiz, birliklerimize saldıran Rejim askerleridir" dedi. Akar ayrıca Rusya'ya da, "Rejim üzerindeki etkisini kullanması için" çağrı yaptı.

GİRİŞ 04.03.2020 14:19 GÜNCELLEME 04.03.2020 14:36
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bahar Kalkanı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı. Türkiye'nin meşru müdafaa hakkını kullandığını vurgulayan Akar, "Hedefimiz, birliklerimize saldıran Rejim askerleri ve unsurlarıdır" ifadelerini kullandı. 

 

 

Akar, Türkiye'nin operasyonu kararlılıkla yürüttüğünü belirterek, "Birliklerimize, gözlem noktalarımıza yapılacak saldırılara karşı en şiddetli ve tereddütsüz karşılık verilmiştir, verilmektedir" dedi. 

Rusya'ya da çağrı yapan Akar, "Rusya'dan beklentimiz, garantör ülke olarak taahhütlerini yerine getirmesi rejimin saldırılarını durdurması ve Soçi mutabakatı sınırlarına uyması için Rejim üzerindeki etkisini kullanmasıdır" diye konuştu.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • HASAN 4 yıl önce Şikayet Et
    rejim artık putin i takmıyor
    Cevapla
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Rusya neden rejime müdahelke etsinki.!!! Ne güzel Türkiye silahlarini vuruyor Rusyada silah satiyor..Bakin tik sesi cikiyormu.!
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayber savaşında şehir teslim olmak ister. Ancak düşmanın hukukuna göre teslim alınır. Buna göre o zamanki yahudiler kadın ve çocukları serbest bırakırken erkekler kılıçtan geçirilirmiş. Ona göre muamele edilmiş. Düşmanın hukuku görüldüğü kadarıyla kadın çocuk demeden katliam yapmak. Rusya ve rejim de bu hukuka göre karşılık görmeli. Gerekirse moskova da nükleer patlamalar olmalı
    Cevapla
  • whh 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibiler ancak zarar olur
    Cevapla
  • abdrhman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu rejim askerlerinin ipleri moskof gavurunda. sıraya onuda alın
    Cevapla
  • M. Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz milletime çağrımdır. Cumhurbaşkanımız yarın Rusya'ya Suriye meselesini görüşmek için Türkiyeden ayrılır ayrılmaz. Tüm milletimi meydanlarda mitinglere, cumhurbaşkanımıza güçlü destek vermeye çağırıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı