Türkiye'nin yardımlarını görmezden gelen Köksal'a, Zengin'den cevap

CHP'li Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, mecliste hükümetin Koronavirüs kapsamında yaptığı yardımları görmezden gelerek Fransa ve Belçika'yı örnek göstermişti. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengi, Köksal'ın sözlerine tepki göstererek cevap verdi.

GİRİŞ 12.04.2020 12:34 GÜNCELLEME 12.04.2020 12:57
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye, hükümet nezdinde Koronavirüs ile mücadele kapsamında pek çok alanda önemli yardım kapmaynaları ve ekonomik destek imkanları sağladı. Hem vatandaşa hem de üretici/iş verene sağlanan bu imkanlar muhalif cephe tarafından gözardı ediliyor.

 

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, hükümetin yardımlarını yok sayarak Fransa ve Belçika üzerinden TBMM'de örnekler vermişti. Bu örneklere AK Parti adına cevabı Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin verdi.

"SİZ BURADA HARCANIYORSUNUZ"

Zengin, Köksal'ın verdiği bilgilerin güncel olmadığını ifade ederek yardımların artarak devam ettiği, desteğin sürdürüldüğünü ifade etti. CHP'li vekilin Fransa ve Belçika üzerinden örnek vermesine de değinen Zengin Köksal'a "Şu Avrupa'ya olan beğenimiz, ne kadar toleranslıyız. Avrupa Fransa, İngiltere harika... Keşke oraların vekili olsanız. Buralar az gelir size. Size oraların vekili olmak yaraşır. Siz burada harcanıyorsunuz." dedi.

 

 

Zengin'in bu sözleri alkış alırken, sosyal medyadadan yayınlanan video büyük ilgi gördü.

YORUMLAR 40
  • bozkurtbey 4 yıl önce Şikayet Et
    bunların eski ortakları tası tarağı toplayıp Kanadaya-Amerikaya filan kaçtı. İplikleriniz pazara dökülünce bu memleketi terk edecek ilk kimseler sizlersiniz ama sabahtan akşama kadar varsa yoksa hamaset. Üsluptan bahsedip de şu yaptığı konuşmaya bak. Haberi servis edenlerin yaptığı işe bak; ortada CHP'li vekilin konuşması yok sadece bu boş beleş laf ebesinin videosu var. Kendiniz çalın kendiniz oynayın siz de eski ortaklarınızın yanına tırıs tırıs kaçacaksınız sizin milletle bir alakanız olmadığını millet çözdü artık...
    Cevapla
  • Bremenli 4 yıl önce Şikayet Et
    tek kelime ile harika cevap haaa
    Cevapla
  • SEYYAH 4 yıl önce Şikayet Et
    Genetiği değiştirilmiş. Fikri hiç bir anlam ifade etmiyor. Bunun gibi chp li siyasetci çoktur siyasi tarihimizde, sadece milletvekili maaşı ve prestiji için vekil seçilmiştir. Bu ülke için bir çivisi var mıdır? Hayran olduğu avrupaya gitmeli, frenge hizmet etmeli.
    Cevapla
  • Osman Gozgor 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben fransa da yaşıyorum onun burda benim vekilim olmasını bile istemiyorum
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç durmasin corana bitinceye kadar avrupada Belçika da fransada yasasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı