Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturma

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturma
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflarının çekilmesiyle ilgili soruşturma
GİRİŞ 22.04.2020 10:34 GÜNCELLEME 22.04.2020 11:58
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş dün saat 12.50 sıralarında, Altun'un Üsküdar'daki 'daimi koruma' altındaki konutunun önüne bir araçla geldi. Suat Özçağdaş, cep telefonunu çıkarıp evin fotoğraflarını çekmeye başladı. Polislerin uyarısı üzerine cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalışan CHP İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, "CHP Üsküdar İlçe Başkanı olduğunu, daha sonraki günlerde tekrar gelerek fotoğraflama yapacaklarını" söyleyerek evin önünden uzaklaşmak istedi. Koruma polislerinin "bekle" uyarısını dinlemeden de olay yerinden ayrıldı.DHA’nın edindiği bilgilere göre Altun’un evinin fotoğraflarının çekilmesi ile ilgili koruma polislerinin tuttuğu tutanakla işlem yapan Başsavcılık, CHP’li Özçağdaş’ın ifadesini alacak.

CHP'li ilçe başkanı evin fotoğraflarını çekti

 

 

CHP'li Suat Özçağdaş, iki partili ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk’taki evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmış, polislerin uyarısını dikkate almayıp olay yerinden kaçan Özçağdaş, koruma polislerine "yine geleceğim" demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" şeklinde açıklama yaparak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş'ı kendisinin bu iş için görevlendirdiğini itiraf etmişti.

"Bu pervasız girişim suçtur"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Aile mahremiyetini hiçe sayan, bir devlet görevlisini ve ailesini açıkça hedef gösteren bu pervasız girişim suçtur, vicdansızlıktır, ahlaksızlıktır. Çamur siyasetinden medet umanlar sadece kendilerini kirletirler." ifadelerini kullanmıştı.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN 'BEN GÖREVLENDİRDİM' İTİRAFI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP ilçe başkanı görevini yaparak ve partisinin talimatıyla inşaatın yasak olduğu arsayı kontrol etmek için gitmiştir yine gidecektir. Saklayacak bir şeyleri olanlar panik yaparlar Sakin olun beyler" şeklinde açıklama yaparak CHP Üsküdar İlçe Başkanı Özçağdaş'ı kendisinin bu iş için görevlendirdiğini itiraf etti.

YORUMLAR 130
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliklerinde eline su dökemezler
    Cevapla
  • BOZOKLU66 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne boş beleş adamlar .yaptıkları işlerde boş.Ha hdpkk ha cehape.
    Cevapla
  • Chp 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir örgüt partisi olduğunu her haliyle kanıtlıyor.
    Cevapla
  • Müslüman Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil Hain Partisi yani chp hatta chpkk onlar karakolda doğru söyler mahkemede şaşar hainler için yaşasın cehennem !..
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Teşhire bu kadar meraklıysa kendi evi ve ailesini çeksin ahlaksız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!