Fahrettin Altun’dan Özgür Özel'e çok sert cevap

İletişim Başkanı Fahrettin Altun CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in TBMM'de yapmış olduğu konuşmaya çok sert tepki göstererk ''Aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez.'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 30.04.2020 06:52 GÜNCELLEME 30.04.2020 06:54
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı tehditkar ve imalı açıklamaya sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

 

 

Hadsizler bilmeli ki hiçbir tehdide boyun eğmeyiz

İletişim Başkanı Altun, Özel'in konuşması esnasında kullandığı ''Saray rejiminin sonu geliyor. O son Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek.'' ifadesine ''Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez.'' sözleriyle cevap verdi.

 

 

Başarıyı hazmedemiyorlar

Fahrettin Altun açıklamasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin başarısının hazmedilemediğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin başarısını hazmedemeyip halkın iradesiyle seçilen Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetinin meşruiyetine dil uzatan ve aba altından sopa gösteren hadsizler bilmelidir ki Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşları hiçbir tehdide boyun eğmez.

 

YORUMLAR 38
  • Bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Selam sana Fahrettin bey siz doğru ve zülme küfre dik durdukça hep destekliyorum
    Cevapla
  • Metinbaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp çırpındıkça batıyo.T.C. in dünyada itibar kazanması chp 'nin midesine oturuyo!,bu çığlıklar feryat figan boğulan bi adamın çığlıklar i !
    Cevapla
  • Ghkl 3 yıl önce Şikayet Et
    Tehtit varsa suc duyrusu
    Cevapla
  • MÜNZEVİ 3 yıl önce Şikayet Et
    bu adam niye çişi gelmiş gibi hoplayıp zıplayarak konuşuyor
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    baktılar kendi seçmeni de ak partiye kaymaya başladı ne edeceklerini şaşırdılar....biz ölümünü reisin yanındayız bırakın içerdeki vatan hainlerini dışarda elin gavuru teşekkür üstüne teşekkür ediyor benim devletimi böyle üstün hâle getiren kim önce Rabbim sonra reis NOKTA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi