Semih Yalçın'dan 'Cumhur İttifakı' açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından yaptığı MHP lideri Bahçeli'nin 2011 yılına ait sözlerinin üzerine ardından yeni paylaşımlarda bulundu.

Semih Yalçın'dan 'Cumhur İttifakı' açıklaması!
Semih Yalçın'dan 'Cumhur İttifakı' açıklaması!
GİRİŞ 09.05.2020 16:34 GÜNCELLEME 09.05.2020 16:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2011 yılındaki açıklamalarını yayımlamıştı. 

Yalçın tarafından paylaşılan bu sözlerin ise, MHP lideri Bahçeli’nin 2011 yılına ait seçim beyannamesi konuşmasına ait olduğu ortaya çıktı.

MHP kaynakları, Yalçın’ın sözlerinin sosyal medyada ülkücülere yönelik saldırılarla ilgili olduğunu ifade etti.

”CUMHUR İTTİFAKI DİMDİK AYAKTADIR”

Yalçın, daha sonra yine Twitter adresinden yeni paylaşımlar yaptı ve şunları söyledi:

* Sosyal medyada bazı yorumcular, kendi aculluklarını ve isabetsiz değerlendirmelerini sorgulamak yerine kabahati başkalarında aramaya çalışmaktadır. Hatta kimi faturayı parti politikalarımıza çıkarmaya çalışarak kendi kusur ve eksikliklerini örtbas etmeye çalışmaktadır.

* MHP’nin tutumunu hâlâ anlamıyoruz moduna girip ”siyasi şıklıktan” dem vuranlar, söylediklerimizden söylemediklerimizi çıkaranlardır. Bu gibiler, esasen söylemediklerimiz üzerinden yorum yaptıkları içindir ki söylenenler karşısında şaşkınlık içerisinde kalmaktadır.

* Hiç kimsenin endişesi olmasın Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır, Türkiye’nin geleceğinin mimarı olacaktır.

YORUMLAR 7
  • ŞEKER Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    EYVALLAH çok şükür
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Yalcinin aciklamalari Türk halkinin yüregine su serpmistir. Sizler türkiyenin demiri ve cimentosusunuz. Allah yardimciniz olsun.
    Cevapla
  • Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur ittifakı halkın ittifakıdır.
    Cevapla
  • Neco 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın Devlet Bahçeli
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    2003 te 5.000 tıp fakültesi öğrenci kontenjanı varken 2019 da bu 15.000 üzerine çıktı. bu gün salgınla mücadelede iktidarın başarısını es geçip sadece doktorlar ve sağlık çalışanlarını övenler düne kadar, doktorlar bir iğne yapmasını öğrenmeden mezun oluyorlar hiç bir şey bilmiyorlar diye, yeni tıp fakülteleri açılmasına karşı çıkıyorlar, mevcutların kontenjan artırımını yerden yere vuruyorlardı. Ama bu gün salgınla mücadelede en iyi sayılan Almanyanın başarısının 2 katı başarıyı doktorlarımızın yakaladığı bir gerçektir. Reisten, Sayın Bahçeliden, Sağlık Bakanından ve tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun, sağlık, sıhhat ve esenlikler versin İnşaallah.
    Cevapla
  • vanliyam 3 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah kardes. agzina eline saglik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...