Bakan Selçuk'tan okulların açılmasıyla ilgili son dakika açıklama

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Selçuk okulların açılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Selçuk, "Okulların açılması bir toplum sağlığı meselesidir ve bilimsel verilerle hareket etmek ön koşuldur. Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda en güvenli şekilde açılacak. Tarihi, bilimsel veriler söyleyecek" ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk'tan okulların açılmasıyla ilgili son dakika açıklama
Bakan Selçuk'tan okulların açılmasıyla ilgili son dakika açıklama
GİRİŞ 13.05.2020 11:45 GÜNCELLEME 13.05.2020 12:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesaplarından okulların açılma tarihine ilişkin paylaşımda bulundu. 

 

"Milli Eğitim Bakanı olarak kamuoyundan ricam, okulların açılmasına bir takvim olarak bakılmamasıdır." ifadesini kullanan Selçuk, şunları kaydetti:

"Okulların açılması demek, 18 milyon öğrenci ve 1 milyon öğretmenin evlerinden dışarı çıkması, sonra her birinin yeniden ailesiyle buluşması demek. Bu bir toplum sağlığı meselesidir ve bilimsel verilerle hareket etmek ön koşuldur. Her tarih için hazırlığımız tamam. Okullar ne zaman açılacak sorusunun şu an tek cevabı var: Çocuklarımız, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için en güvenli zamanda en güvenli şekilde açılacak. Bu tarihi ve uygulama şeklini de bize bilimsel veriler söyleyecek."

 
KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    dogru tespitte bulunmuş bakanımız şuan dünyaki resmi verilere bakıldığında toplam 2.5 milyon insanda aktif corona tespiti var yani bu insanlarda halen virus riski tasiyor ve hergun ustune eklenenler var.rusya,hindistan,ortadogu ulkelerde ve diger yeni yayilan ulkeler mevcut bu virus oyle biseyki kitalararasi dolasiyor.avrupa merkez ussuydu simdi amerika rusya oldu hindistanda olabilme potonsiyeli var.tedbiri elden birakmayalim daha kokunu kazimadan rehavete kapilmayin.sayin cumhurbaskanimizin deyisiyle kontrollu bir yasama alismamiz gerekiyor.depremlede oyle stratejik noktadayiz tum kitalarla baglanti noktasindayiz ister istemez etkinlenmeye maruz kaliyoruz.
    Cevapla
  • adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    18 milyon öğrenci+1 milyon öğretmen+VELİLER+TOPLUMDA oluşacak etkileşim nedeniyle bir o kadarda diğer kişilerin sokağa çıkması = yaklaşık 30 milyonun bir anda sokağa çıkması demektir.
    Cevapla
  • arif abi 3 yıl önce Şikayet Et
    açılmayacağını söylemeniz gerekmiyorum mu sayın bakanım. veliler özel okullardan paralarını istemesin diye yapılıyorsa o istenecek. tatil yapmamakla ilgisi yok. okulun her türlü masrafı düşmüştür. video ile yayın yapmakla özel okul sorumlulukları yerine gelmiş olmaz.
    Cevapla
  • alonegreywolf 3 yıl önce Şikayet Et
    Taktir devletimizin. Devletimiz asla yanlış yapmaz.
    Cevapla
  • BANKACI BEY 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğdu sayın bakanım her şeyden önce sağlık. Gerisi teferruat.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?