İsveç'te Türk asıllı vekillerden küstah öneri!

İsveç'te dördü Türk asıllı Sosyal Demokrat İşçi Partili milletvekili Parlamentoya, Türkiye, İran, Irak, Suriye'de Kürdistan devletinin kurulmasını için önerge verdikleri ortaya çıktı.

İsveç'te Türk asıllı vekillerden küstah öneri!
İsveç'te Türk asıllı vekillerden küstah öneri!
GİRİŞ 18.05.2020 22:27 GÜNCELLEME 19.05.2020 13:26
Bu Habere 304 Yorum Yapılmış

Önergede,  Kürtlerin kendi kendilerine yönetmesi gerektiğini belirtip, terör örgütü PKK'yı övülürken, Türkiye'ye küstah şekilde eleştirildi. 

 


SKANDAL ÖNERİDE TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YA 'KÜRT İŞÇİ PARTİSİ' DENİLDİ

Türk asıllı Sultan Kayhan, Serkan Köse, Kadir Kasırga, Serkan Köse, Roza Güçlü Hedin'inde bulunduğu 13 vekilin imzalarının bulunduğu ''Kürt halkının kendi kaderini tayin etme hakkı'' başlığı ile parlamentoya sunulan öneride, terör örgütü PKK'dan, 'Kürt İşçi Partisi' şeklinde bahsedildi.  

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI MASUM GÖSTERME ÇABALARI

Eski HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve  milletvekillerinin keyfi tutuklamalara maruz kaldığı öne sürülen önergede, sivil insanları katletmesinden dolayı Türkiye'de hapishanelerde cezasını çeken terör örgütü PKK'lı teröristlerin suçsuz yere yattıkları iddia edildi.

 

 

Daha öncede PKK'nın İsveç'te terör örgütü listesinden çıkarılması için önerge sunan Serkan Köse, Türkiye'ye her gittiğinde eski  HDP Başkanı Selahattin Demirtaş ve  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduğu biliniyor. 

Sultan Kayhan ise, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu ziyaret ederek CHP'ye destek vermişti. 

YORUMLAR 304
  • GÖRELE... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bana sorarsanız Bunlar Türkiye'nin insanları değil bu topraklara ait değil bu millete memlekete hizmet edecek tipler değil bunların düşünceleri fikirleri hiçbir zaman için bu ülkeye uygun değil zıt bir tip
    Cevapla
  • Ali Veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar İsveç ülkesinin vekili ise millet vekili oldukları ülkenin topraklarından istedikleri kadar verebilirler
    Cevapla
  • Sen 3 yıl önce Şikayet Et
    PKK sevicileri avrupada anirmaya basladilar esekler gibi. Avrupada bunlari sak sakliyor.hayret
    Cevapla
  • Taipen 3 yıl önce Şikayet Et
    O isveç vekillere bir sözüm var.sakin corona virüsü yayilmiyacak diye düşünme.sonra türkiye bize yardım et demeyin.bir gün gelecek türk halkından yardım isteyeceksiniz.fazla değil çok yakın da siz ve siz gibiler yardım isteyeceksiniz.siz değil avrupada tüm sizin gibiler.ama devlet bunları bir kenara yazar.fazla değil 5 sene içersinde yardım istiyor olacaksın.
    Cevapla
  • Rüstem 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ülkelerinde milletvekili olmak için ya pkk lı ya dhkpc li olacaksın ermeni soykırımı iddiasını kabul edip eşcinsel haklarını savunacaksın. Türk ve müslümansan hiç şansın yok
    Cevapla
  • Birol 3 yıl önce Şikayet Et
    O milletvekilleri zaten kurtler ve aileleri turkiyeden kacarak yerlestiler isvece
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti