Komutanlar anlattı, Soylu tek tek not aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Koordinasyon ve Güvenlik Toplantısı öncesi Jandarma Harekât Merkezinde faaliyetlerle ilgili brifing aldı.

Komutanlar anlattı, Soylu tek tek not aldı
Komutanlar anlattı, Soylu tek tek not aldı
GİRİŞ 19.05.2020 07:59 GÜNCELLEME 19.05.2020 08:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

içişleri Bakanlığının sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Bakan’ımız Sayın Süleyman Soylu’nun başkanlığında, Koordinasyon ve Güvenlik Toplantısı öncesi, Jandarma Harekât Merkezinde, bölgelerin son durumunun değerlendirilmesi gerçekleştirildi” denildi. Paylaşımda, ayrıca toplantıdan fotoğraflara da yer verildi. Fotoğraflarda komutanların anlattığı bilgileri Bakan Soylu’nun tek tek not alması dikkatlerden kaçmadı.

 

 

HAKURK’A BOMBA YAĞDI

Masada istişareler sürerken sahada da güvenlik güçleri operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Millî Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen PKK’lı 3 teröristin, hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildiğini açıkladı. Van’ın Başkale ilçesinde ise terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyonda tespit edilen sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

YORUMLAR 5
  • Ufuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım uzaydan bölgeler işaretlensin.teröristlerin yoğun kullandıkları sığınaklar inler yapılar işaretlenerek canlı gözetim altına alınmalıdır.en ufak bir hareket değerlendirilir.dağlar vadiler gözetim altına alınmalıdır.teröristin attığı adımdan haberdar oluruz.bölgeler teknolojik koruma altına alınmalıdır.uzaydan yüz tanıma teknolojisi gelişmişse tüm teröristlerin yüzleri sisteme yüklenmelidir.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    birtek bakanda maske yok.
    Cevapla
  • afk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kandile bayrak dikilip kalıcı bir üs kurulmalı.
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    bi ekreme bak bi kemale bak birde bu yiğide vay be
    Cevapla
  • zorro 3 yıl önce Şikayet Et
    kahramanların maskesi olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü