'Seyahat yasağında İstanbul sona kalsın' talebi

Koronavirüs salgınında yeni normale geçiş adım adım uygulanırken, AK Parti’de il bazında hazırlanacak raporlar yol haritasını belirleyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il başkanları ile bayramlaşmasında İstanbul ayrıntısı dikkat çekti. İl başkanları virüsün yayılmasını önlemek için seyahat yasağının en son İstanbul için kalkmasını istedi.

GİRİŞ 27.05.2020 06:28 GÜNCELLEME 27.05.2020 08:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

AK Parti, normalleşme süreci kapsamında yol haritasını belirliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz” açıklamasının detayları belli oldu. Milletvekilleri başta olmak üzere teşkilat bugünden itibaren sahaya inecek. Salgın döneminde hükümetin hayata geçirdiği projelerin nedenleri ile birlikte detaylarının anlatılacağı buluşmalarda, vatandaşın talepleri de ilk ağızdan dinlenecek.

 

 

RAPOR SUNULACAK

Vatandaşın ihtiyaçları sorulup onların karşılanması için atılacak ilave adımlar belirlenecek. Teşkilat gerektiği zaman maske dağıtımı da yapacak. Yapılan bu kapsamlı çalışma ile salgın sürecinde hayata geçirilen uygulamaların halktaki karşılığı öğrenilmiş olacak. İl bazında hazırlanacak rapor haline getirilecek ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak.

 

 

BAŞKANLAR İSTEDİ

Erdoğan’ın Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti il başkanları ile telekonferansla gerçekleştirdiği bayramlaşmada dile getirilen talepler arasında İstanbul detayı da dikkat çekti. Şehirlerindeki salgına ilişkin son durumu anlatan il başkanları virüsün yayılmasını önlemek için seyahat yasağının en son İstanbul için kalkması talebini dile getirdi. Toplantıda, bu talebe gerekçe olarak birçok ilde uzun zamandır yeni vakanın görülmemesi gösterildi.

HADLERİNİ BİLDİRİN

Erdoğan’ın İzmir Kadın Kolları’na ise şu talimatı verdiği öğrenildi: “İzmir’deki son zamanlarda o kadının yapmış olduğu edep dışı değerlerimize saygısız saldırısına karşı gereken cevabı asil duruşunuzla vermiş olacaksınız. Özellikle sizler de dar mesafede bunları anlatacak ve bütün İzmirli hanım kardeşlerimize CHP Kadın Kolları’nın bu yaptıklarını anlatarak onlara hadlerini bildirmiş olacaksanız.”

Yenişafak

YORUMLAR 13
  • Mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekrem imaoğlu paraları ne yaptı açıklasın. Yardım kolilerini sattı, ramazan da konser de yapmadı, otobüs sayısını düşürdü ve metro vagon sayısını yarıya indirdi, bir de milletten yardım parası topladı? Para yok diye hastanenin yolunu da yapmadı "ekoooo paraları ne yaptın çık açıkla"
    Cevapla
  • Lider 3 yıl önce Şikayet Et
    Vaka kaynıyorsa adam gibi tam yasak yaparsın işi bitirirsin kısıtlama da nedir uyan mı var adam bakkala diye çıkıyor ilçenin sonundaki bakkal gidiyor kira ödeyenler bilir sıkıntıyı
    Cevapla
  • İstanbul lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm CHP lileri İzmir’e hdplileride doğuya yollasalar la ne güzel olur istanbul o zaman Üsküdar’a gideriken alır bizi yağmur ohhh keyfe bak
    Cevapla
  • isa yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkede o kadar bilirkişi varken istanbul hakkında karar almak il başkanlarına kaldıysa vay halimize, bende istanbuldayım ve esnafım yapılacak ise doğru düzgün 2 hafta 3 hafta yasak birden yapılsın sonrasında insanlarda rahat rahat nefes alsın, parça parça yasaklarla insanları maddi ve manevi olarak daha çok zarar gördü ve görüyor, tuzu kuru olanlar bana katılmaz ve farklı düşünebilir.
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir yahu istanbul sokağa çıkmasın başka illerde sıkıntı Yok mu böyle bir şey olurmu bir sürü sıkıntısı var insanların mesala bir düğün yapalım dedik olmadı birinci önceliğimiz sağlığımız kabul aylardır boş eve kira ödüyoruz açıklamalar bizi bu virüsten daha çok sıkıyor her kafadan bir ses çıkıyor ne kadar bilirkişi varmış bu ülkede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...