Sokağa çıkma kısıtlmasına yeni formül! Tüm gözler bu toplantıda
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs sürecinde 9 kez telekonferans yöntemiyle topladığı kabine toplantısını bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirecek.
“Sosyal mesafeli” ve önlemlerin alınacak yapılacak kabinede normalleşme adımları değerlendirilecek. Koronavirüs sürecinde atanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da ilk kez yüz yüze kabine toplantısına katılacak. Kabine toplantısında 1 Haziran normalleşmesinin ardından gelinen durum, hastalığın seyri gözden geçirilecek.
65 YAŞ ÜSTÜ İLE 18 YAŞ ALTINA 'ESNETME'
65 yaş üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma izinleri de değerlendirilecek. Toplantıdan esnetme kararı çıkması bekleniyor. Vatandaşların en çok talepte bulunduğu düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor.
LİBYA
Toplantıda Erdoğan, geçen hafta Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Es-Serrac ile görüşmesine dair bilgi verecek. Bunun dışında Doğu Akdeniz’deki durum, Suriye ve İdlib’teki gelişmeler de değerlendirilecek.
-
C.Türk 6 yıl önce Şikayet Etİnsanları Yasaklarla değil! ,Ağır Cezalarla Maske ve Sosyal Mesafeye uydurularak Kornavirüsle yaşamaya alışıtırılması şart!.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ali 6 yıl önce Şikayet EtSeninkide yanlis .mesafeyi herkez kendi koruyacak .amma maskeliye mesafeye getek yokki .almanyada disarida maske mecburu yok Kapali alana girerken var .onlarinki dogru bizimkisi ysnlis .maskeler sihat yonunden iyi degil ...Beğen Toplam 1 beğeni
-
orhan 6 yıl önce Şikayet Etçok basit abi... bütün her şey serbest olsun... ama tek şart tedavi ücretleri hasta ve yakınlarından tahsil edilir deyin. günlük hasta bakım giderini de 1.500 lira olarak belirleyin. hastalığı bulaştıranlardan da hastalık bulaştırdığı insanların tedavi masrafları alınır deyin. kendine güvenen buyursun ister düğün yapsın ister göbek atsın isterse halay çeksin. o zaman hiç kimse hiç kimsenin hatasının bedelini ödememiş olur. şahsen bana uyar.. o mızmızlanmalar da ortadan kalkar.Beğen