Sokağa çıkma kısıtlmasına yeni formül! Tüm gözler bu toplantıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs sürecinde 9 kez telekonferans yöntemiyle topladığı kabine toplantısını bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirecek.

Sokağa çıkma kısıtlmasına yeni formül! Tüm gözler bu toplantıda
Sokağa çıkma kısıtlmasına yeni formül! Tüm gözler bu toplantıda
GİRİŞ 09.06.2020 06:53 GÜNCELLEME 09.06.2020 08:07
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

“Sosyal mesafeli” ve önlemlerin alınacak yapılacak kabinede normalleşme adımları değerlendirilecek. Koronavirüs sürecinde atanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da ilk kez yüz yüze kabine toplantısına katılacak. Kabine toplantısında 1 Haziran normalleşmesinin ardından gelinen durum, hastalığın seyri gözden geçirilecek.

65 YAŞ ÜSTÜ İLE 18 YAŞ ALTINA 'ESNETME'

65 yaş üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma izinleri de değerlendirilecek. Toplantıdan esnetme kararı çıkması bekleniyor. Vatandaşların en çok talepte bulunduğu düğün izinleri konusunun da toplantıda ele alınacak başlıklardan biri olduğu belirtiliyor.

LİBYA

Toplantıda Erdoğan, geçen hafta Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başkanlık Konseyi Başkanı Fayiz Es-Serrac ile görüşmesine dair bilgi verecek. Bunun dışında Doğu Akdeniz’deki durum, Suriye ve İdlib’teki gelişmeler de değerlendirilecek.           

YORUMLAR 45
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları Yasaklarla değil! ,Ağır Cezalarla Maske ve Sosyal Mesafeye uydurularak Kornavirüsle yaşamaya alışıtırılması şart!.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Seninkide yanlis .mesafeyi herkez kendi koruyacak .amma maskeliye mesafeye getek yokki .almanyada disarida maske mecburu yok Kapali alana girerken var .onlarinki dogru bizimkisi ysnlis .maskeler sihat yonunden iyi degil ...
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    çok basit abi... bütün her şey serbest olsun... ama tek şart tedavi ücretleri hasta ve yakınlarından tahsil edilir deyin. günlük hasta bakım giderini de 1.500 lira olarak belirleyin. hastalığı bulaştıranlardan da hastalık bulaştırdığı insanların tedavi masrafları alınır deyin. kendine güvenen buyursun ister düğün yapsın ister göbek atsın isterse halay çeksin. o zaman hiç kimse hiç kimsenin hatasının bedelini ödememiş olur. şahsen bana uyar.. o mızmızlanmalar da ortadan kalkar.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    65 yaş sınırı 75 yaşa çıkarılmalı..
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    75 veya 65 yaş 18 yaş Yaş kısıtlamaları tamamen kalkmalı? her yeri açıp toplumun bir kesimini eve kapatmak,bir kesimini serbest bırakmak hiçde adil değil?
    Cevapla
  • Murathan 3 yıl önce Şikayet Et
    bence artık sokağa çıkma yasağı olmasın ekonominin dayancak gücü kalmadı çıkma yasağı devam ederse dışarı çıkacak bir piyasa kalmaz .
    Cevapla
  • adfgh 3 yıl önce Şikayet Et
    oyun kafeler acilsin artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı