Bu kadar da olmaz! CHP'den skandal Sultanahmet Camii açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Sultanahmet Camii'nin de müze olması gerektiğini söyledi. Kaboğlu Meclis'te yaptığı konuşmada, "Benim görüşüme göre Topkapı Sarayı da müze olarak korunmalı, Ayasofya da müze olarak korunmalı hatta Sultanahmet de müze olmalı çünkü bunlar artık bizim kendimize özgü değil, insanlığın ortak mirasıdır bunlar" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 11.06.2020 07:06 GÜNCELLEME 11.06.2020 09:36
Bu Habere 344 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş, İbrahim Kaboğlu'nun skandal ifadelerine tepki gösterdi Muş, "CHP milletvekili İbrahim Kaboğlu az önce mecliste "İktidara gelirsek Sultanahmet Camii'ni de müzeye çevireceğiz" dedi. CHP bunu söylerken iki gündür Ayasofya konusunda atıp tutan ortağı İYİ Parti kafayı yere eğip sus pus oldu! Ne oldu? Takke düştü kel göründü!" dedi. 

 

 

ÖZEL: "ALLAH'IM SEN BU MİLLETİ CHP ZİHNİYETİNDEN İLELEBET MUHAFAZA EYLE"

 

 

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel de, "CHP Milletvekili İbrahim Kabaoğlu 'Biz iktidara geldiğimizde Sultanahmet Camiinide müze yapacağız' dedi. Milletimizle niye böyle ters düştüklerini ve iktidara gelemediklerini bizlere bir kez daha gösterdiler. Allah'ım sen bu milleti CHP zihniyetinden ilelebet muhafaza eyle" diye konuştu. 

 
"BU NE HADSİZLİK VE KENDİNİ BİLMEZLİKTİR"

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu'nun skandal açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Akbaşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu ne hadsizlik ve kendini bilmezliktir! Bu konuşma bugün TBMM'de gerçekleşti. Camileri ahıra çeviren CHP zihniyetinde yine cami hazımsızlığı hortladı. CHP'li İbrahim Kaboğlu, Sultanahmet Camii'ni müzeye çevireceklerini söylüyor. Milletimiz bu zihniyete asla geçit vermeyecek." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 344
  • Ali veli 3 yıl önce Şikayet Et
    Namazda aklı olmayanın camide olmaz fikri tabiki kapatacak iyi olur millette görsün gerçekleri
    Cevapla
  • Yavuz Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf Halaçoğlu'ndan, Türkiye'deki kripto Ermeni ve Rumları açıklamasını talep ediyoruz.
    Cevapla
  • Mertırmaklı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dervişin fikri ne ise, zikri de odur...
    Cevapla
  • Dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara kalırsa kabeyide müze yap kapat gitsin.Niye çünkü din anlayışları da bu kapat gitsin.
    Cevapla
  • hakan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    Herife bak kutsal yerleri bir bir müze yapmak istiyor, halbuki ilk önce chp genelmerkezi müze yapsa daha isabetli olur bence, Allah zalimlere firsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek