Türkiye'den ABD'li kuruluşa sert tepki: Ahlaksızlık!

Türkiye'nin PKK'nın inlerinin bulunduğu Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesine başlattığı komando harekatını kınayan ABD merkezli Uluslararası Dini Özgürlükler Komisyonu USCIRF'e Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç sert tepki gösterdi. Kılıç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "YPG/PKK Suriye'de yüzlerce sivili doğrudan hedef alıp öldürürken ölü sessizliği yaşıyordunuz. Utanç verici bir yaklaşım." dedi.

Türkiye'den ABD'li kuruluşa sert tepki: Ahlaksızlık!
Türkiye'den ABD'li kuruluşa sert tepki: Ahlaksızlık!
GİRİŞ 20.06.2020 21:44 GÜNCELLEME 20.06.2020 21:45
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, sosyal medya hesabından Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine düzenlediği Pençe-Kaplan Operasyonunu eleştiren USCIRF'e cevap verdi.

 

 

USCIRF'in, Türkiye'nin meşru müdafaa kapsamında PKK hedeflerine düzenlediği operasyona dair yaptığı kınamanın zamanlamasına dikkat çeken Kılıç, "YPG/PKK Suriye'de yüzlerce sivili doğrudan hedef alıp öldürürken ölü sessizliği yaşıyordunuz. Utanç verici bir yaklaşım." dedi.

Kılıç ayrıca USCIRF'in Türkiye'deki yüzlerce sivilin terör örgütünce katletmesinde de sessiz kaldığının altını çizerek, "Seçici ahlakınız ahlaksızlıktır. Dini özgürlükler adı altında savunduğunuzu iddia ettiğiniz tüm değerler için utanç kaynağısınız. Yazıklar olsun size." ifadelerini kullandı.

 

 

USCIRF, ABD Senatosu ve Temsilciler Meclisindeki Cumhuriyetçi ve Demokrat üyelerin katılımıyla bağımsız bir federal hükümet komisyonu olarak oluşturuldu. 

YORUMLAR 37
  • özmuşlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Katil A.B.D var mı ötesi .Görürler ama görmezler, her şeyi bizden iyi bildiklerini sanırlar, ama bilmezler, duyarlar ama sağır gibi davranırlar.Konuşurlar ama HAKKI değil batılı konuşurlar.Dünyada abd var oldukça ne zulüm biter, ne bu çile biter ne de bu müslümanlara yaptıkları bu haksızlık biter.Allah ' ın naleti tüm a.b.d nin üzerine olsun.Amin
    Cevapla
  • Filozof 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin Dininiz - Siyasetiniz batsın ... IRKLAR Düşmanı - Soykırımcı Katil - ABD
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memleketin haini eksik olmaz Allah onları kahreylesin.....
    Cevapla
  • Abd 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahreylesin Katilleri
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    madem öyle gel böyle biz de zenci ve kızılderili hakları savunusuyuz alçak soykırımcı klu klux klancı pis ırkçılar insanlık düşmanları terörist abd...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!