Siyasi partilere ziyaret sonrası AK Parti'den ilk açıklama

AK Parti Grup Başkanvekilleri, baro paketiyle ilgili CHP, İYİ Parti ve HDP Grup Başkanvekillerini ziyaret etti. Görüşmeler sonrası Cahit Özkan açıklamalarda bulundu.

Siyasi partilere ziyaret sonrası AK Parti'den ilk açıklama
Siyasi partilere ziyaret sonrası AK Parti'den ilk açıklama
GİRİŞ 24.06.2020 17:44 GÜNCELLEME 24.06.2020 18:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Partili Cahit Özkan şu açıklamalarda bulundu:

Bu işin en başından itibaren Cumhur İttifakı olarak beraber çalıştık. Bugün diğer partiler ile görüşme gerçekleştirdik. Onların teklif ve değerlendirmelerini not aldık. Hukuk seviyesini artıracak, genç avukatları destekleyecek pek çok düzenlemeyi meclise taşıyacağız.

Henüz bugün siyasi partilerin görüşlerini de aldık bu değerlendirmeleri kendi siyasi grubumuzda değerlendireceğiz. Olgunlaşmakta olan süreçte diğer çevrelerin de görüşlerini aldık.

Ziyaretlerimize diğer parti gruplarının bazı noktalara ilişkin kesinlikle karşı oldukları ve tamamen destek verebilecekleri bölümler de oldu tabi biz bu konuları değerlendireceğiz. Diğer parti gruplarının önerilerini not ettik. Onları da değerlendirip teklifimizin son halini Meclis Başkanlığına sunacağız.

Bu çalışmanın neden önemli olduğunu kamuoyuna sunacağız. Fikirleri kendi içimizde değerlendirerek, nasıl yer alabilir veya alamaz şeklinde konuşacağız.

YORUMLAR 3
  • fırat kalkanı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu düzenleme tüm odalara yapılsın sadece barolar için değil tabipler odasına da yapılsın bu sol zihniyet temizlensin fetönün ürünü bu kafalar bir an önce resetlensin.
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    baro ve oda cumhuriyetleri derhal kaldırılmalıdır.
    Cevapla
  • Ali Faruk Terzi 3 yıl önce Şikayet Et
    Baroların seçimleri ile uğraşacağına, Hükümet; Avukatlığa ve hukuka iyi bir şey yapmak istiyorsa 1- Bu yıl hemen güzde Avukatlık sınavı yapmalı, 2-Meslekte fiili 35 yıldan az kıdemi olan Avukatlara da bir sefere mahsus yeterlilik sınavı getirmelidir. 3- Hakimlikteki Herhangi bir kıdem staja sayılmamalı istifa edip avukatlık yapmak isteyen hakimler ve savcılar da tekrar Avukatlık stajı yapıp avukatlık sınavına girmelidir... Avukatlık ömür boyu olmaktan çıkarılmalı 67 yaş sınırı da getirilmelidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi