Doğu Perinçek'ten Başbağlar şehitleri için mesaj

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Başbağlar katliamının şehitleri için mesaj yayımladı. Perinçek, "Vatanımızın bütünlüğü ve yurdumuzda huzur ve kardeşlik için devletçe ve milletçe verdiğimiz topyekun mücadele kesin başarıya ulaşacaktır" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 05.07.2020 13:55 GÜNCELLEME 05.07.2020 16:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Başbağlar katliamındaki şehitlerimiz adına yapılacak 27. yıl anma töreni için Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas’a, Başbağlar Köyü Muhtarı Sayın Ali Akarpınar’a ve Başbağlar Köyü Derneği Başkanı Sayın Mehmet Ali Dikkaya’ya mesajlarını iletti. Perinçek mesajında şu ifadeleri kullandı: 

 

 

“5 Temmuz 1993 günü Erzincan ilimizin Kemaliye ilçesi Başbağlar köyünde 34 köylümüzü şehit eden kurşunlar yüreklerimize ve bilinçlerimize saplanmış, orada duruyor.

2 Temmuz 1993 günü aydınlarımız Sivas Madımak’ta FETÖ Terör Örgütü’nün  tertibiyle yakıldı ve üç gün sonra Kemaliye Başbağlar’da köylülerimiz PKK Terör Örgütü tarafından kurşuna dizildi.

 

 

FETÖ ve PKK terör örgütlerinin ikisi de Amerika ve İsrail planları içinde Türkiyemizi hedef almışlardır. 15-16 Temmuz 2016 Darbe girişimi, işte o Sivas ve Başbağlar katliamlarının devamıdır.

Başbağlar ve Madımak şehitlerimizin kanları yerde kalmamıştır. Türkiyemiz bugün Devletiyle, Ordusuyla ve Polisiyle, PKK terör örgütünü ve FETÖ örgütünü vatan toprağından ve sınır boylarımızdan temizlemektedir.

Başbağlar şehitlerimiz vatan topraklarında, gönüllerimizde ve yüreklerimizde kök salmıştır. Onlar bize vatanımız için ve Cumhuriyetimiz için gereğinde varlığımızı feda etmeyi öğretmişlerdir.

Başbağlar şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Biz Kemaliyeliler vatanımız için canımızı vermeye her zaman hazırız. Vatan savaşlarında yüzyıllardır verdiğimiz şehitler bizlere örnek olmuştur. Herkes toprak için şehit olur, biz Kemaliyeliler kayalar uğruna şehit oluruz.

Vatanımızın bütünlüğü ve yurdumuzda huzur ve kardeşlik için devletçe ve milletçe verdiğimiz topyekun mücadele kesin başarıya ulaşacaktır.

Milletimize, Devletimize, Ordumuza, Polisimize ve Can Erzincan'ımızın yönetimine güveniyoruz.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürtlerin değil, PKK içinde yuvalanmış ermeni kafirlerin eylemi olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    madımak nasıl unutturulmuyorsa başbağlarda unutulmaz.
    Cevapla
  • Bakı yeşil 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Perinçek oynanan oyunu gören ve emperyalizme karşı duran biri.
    Cevapla
  • Mazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be :)))))))
    Cevapla
  • 01adana 3 yıl önce Şikayet Et
    hahah gül hediye ederek roportaj yaptıgın elebaşının teroristleri yaptı onu bilmesek bizede yutturacan sahte yoldaş
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Güçlünün yanında dursaydı şu anda Amerikancı muhalefetin yanında dururdu, zira onlar daha güçlü. Tüm emperyalistler muhalefetin arkasında . Türkiyenin Guidyosu Ekremin yanında olurdu. Oysaki Şuan Tüm Muhalefet HDPKK ile saf tutmuşken bu zor günlerde sayın Perinçek tavrını hükümetten ve Reisten yana kullanmıştır.
    Cevapla
  • angara 3 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle haklısın Adanalı. şimdi güçlü Reis ve yanındaymış gibi davranıyor. teröristbaşına gül verdiği günleri unutmadık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez