İYİ Partili Özeren'in çirkin sözlerine tepki yağıyor

İYİ Partili Levent Özeren'in Semiha Yıldırım'a yönelik çirkin sözlerine sosyal medyadan tepki yağıyor. Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener de Özener'e tepki gösterdi. Şener, "Sen nasıl bir şeref yoksunusun? Sana ahlaksız Levent Özeren sözü hafif kalır. Al sana yeni bir dava konusu, sen ahlaksız şerefsiz bir darbe şakşakçısısın. Şimdi bunları da ‘alkollüydüm’ savunursun" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Özeren'in çirkin sözlerine tepki yağıyor
İYİ Partili Özeren'in çirkin sözlerine tepki yağıyor
GİRİŞ 09.07.2020 18:08 GÜNCELLEME 09.07.2020 18:12
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Twitter hesabından, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında çirkin sözler sarf eden İYİ Partili Özeren gelen tepkilerin ardından paylaşımını sildi.

 

Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında, “Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler.” sözlerini sarf eden İYİ Partili Özeren, söz konusu paylaşımını sildikten sonra herhangi bir pişmanlık yaşamadığını, yaptığı yeni bir paylaşımla gösterdi.

Bu kez kendisini eleştirenleri hedef alan Özeren, kendisine yönelik bir algı ve linç operasyonu başlatıldığını öne sürdü.

 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Öte yandan, sosyal medya kullanıcıları, İYİ Partili Özveren’in Semiha Yıldırım hakkındaki çirkin paylaşımına yönelik tepkilerini dile getirdi.

#AhlaksızsınLeventÖzveren etiketi kısa sürede 'TT' olurken, Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener de tepkilerini şu sözlerle dile getirdi:

Nedim Şener: Darbe şakçakçısı İP’li @lvntozrn, 15 Temmuz gecesi attığı darbe desteği twitlerini hatırlatıp, ‘darbeci yalaması’ dediğim için mahkemeye verdi, iddianame çıktı. Şimdi ‘şerefsiz bir darbe şakşakçısı’ olduğunu yüzüne söylemek için sevinçle gün sayıyorum.

Nedim Şener: Sen nasıl bir şeref yoksunusun @lvntozrn başkalarının ailesiyle, namus ve şerefiyle böyle rahatça oynuyorsun. Sana #AhlaksızLeventÖzeren sözü hafif kalır. Al sana yeni bir dava konusu, sen ahlaksız şerefsiz bir darbe şakşakçısısın.
Şimdi bunları da ‘alkollüydüm’ savunursun

Nedim Şener: Silsen de silinmiyor #AhlaksızLeventÖzeren boşuna uğraşma, o çirkin sözlerin unutulmuyor, merak etme unutulmayacak

YORUMLAR 102
  • ziyacan 3 yıl önce Şikayet Et
    sıfata bak mahlukun! sanki seni gören şifa bulur...
    Cevapla
  • Tmr 3 yıl önce Şikayet Et
    Seninde, seni o partiden defetmeyen genel başkanının da karakteri var mı yok mu bakacaz. Aldığın maaştan benim payıma düşen kısım sana zehri zıkkım olsun inşallah yiyemezsiniz. Sen Allah' ın verdiği yarattığı bir durumu insanın ayıbı gibi ortalık yerde yazarsın hemi beş beter ol adi adam ! Seni o mecliste hala neden tutarlar bilmem ki
    Cevapla
  • erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim gözümüzde inanın dünyanın en güzel insanı, rabbim sayılarını artırsın. ellerinden öperim semiha annem
    Cevapla
  • asaletadam 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın sureti ve fiziki görünümü kaderidir, yani buna bir laf söyleyen Allah (CC)'a laf söylemiş olur.O yüzden bu ahlak ve şereften yoksun mahlukun cezasını Rabbim verecektir.
    Cevapla
  • MELİKE 3 yıl önce Şikayet Et
    Görün işte IYI partililer hepiniz aynı damgayı yediniz EDEPSİZLİİİİKK...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti