Muharrem İnce’nin ekibi çalışmalara başladı

Yeni parti kuracağı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Muharrem İnce'nin ekibi sosyal medyadan ihanet serisi ile başladı. Sosyal medyadan İnce Gençlik hesabı ile yapılan paylaşımda Muharrem İnce'nin bir videosu "Genel Merkez’in saat 22.30’da ışıkları kapatıp partiyi terk edip, Muharrem İnce’yi yalnız bıraktığını hatırla" ifadeleri ile paylaşıldı.

GİRİŞ 05.08.2020 07:32 GÜNCELLEME 05.08.2020 22:44
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Yeni parti kuracağı iddiaları gündeme bomba gibi düşen Muharrem İnce, konuşulmaya devam ediyor. İnce'nin partisiyle ilgili detaylar ise merak konusu. Şimdiye dek iddiaları ne doğrulayan ne de yalanlayan İnce, ilk kez açıklamalarda bulundu. Muhalefetten memnun olmadığı ve yılbaşında yeni yüzlere parti kuracağını belirten İnce'nin ekibi de sosyal medya çalışmalarına başladı.

İNCE'NİN EKİBİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

İnce'nin ekibi Twitter'da İnce Gençlik hesabı ile dikkat çeken paylaşımlar yapmaya başladı.

CHP'nin Muharrem İnce'yi yanlız bıraktığı belirtilen paylaşımda İnce'nin cumhurbaşkanlığı seçimi sabahı Yalova'dan Ankara'ya kara yolundan geldiğini belirten ve CHP Genel Merkezini hedef alan videosu "Genel Merkez’in saat 22.30’da ışıkları kapatıp partiyi terk edip, Muharrem İnce’yi yalnız bıraktığını hatırla" ifadeleriyle paylaşıldı.

YENİŞAFAK

 

 

YORUMLAR 37
  • Derendeli 44 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur Başkanlığı Seçimi için Aday Belirleme Toplantısında Aday Göstermek için " GEL BAKALIM MUHARREM İNCE " diye Çağıran saygısız, Şiarı Tepeden Bakama olan DİKTA HEVESLİSİ Aymazın Öteleye İteleye Hal lisanı İle " MUHARREM İNCE KUR BİR PARTİ " Dedikten Sonra Sayın ince Ne Yapacak tı? Yolu Açık olsun. Şayet Bu durumu Başka hesaplar için Pazarlık unsuru olarak Kullanmaya Kalkarsa da Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kazandı deyip milletin karşısına çıkmayan adam şimdi kalkmış chp yi suçluyor. Bari başka konu seçeydiniz.
    Cevapla
  • sinan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen niye rahatsız oldun ki CHP'de Kemal' in delegesi falanmısın.
    Cevapla
  • Erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam kazandı deyince en çok üzülen ismail küçükkaya ve fatih portakal olmuştu. Adeta biz neyin mücadelesini veriyoruz der gibi seçim akşamı muharreme kızıp dükkanı kapatıp gittiler eski dizi yayınına geçtiler seçim akşamı erkenden. Oysa onlar menderes 12 uçak dolusu para ve altın ile kaçarken yakalandı yalan haberi gibi manipülatif haberlerle ysk önünde patalojik vakalarla kaos çıkarması isteniyordu muharremden. O da hadi 50-100 oy fark olsa neyse kardeşim 10 milyon oy farkı var neyine itiraz edeceksin deyince özellikle ismail çok üzülmüştü
    Cevapla
  • Morcivert 3 yıl önce Şikayet Et
    dersimli kemal adam satmayı iyi bilir. baykal'ı satmış seni mi satmayacak.
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Hacı 3 kuruş paran var belki, 5 kuruşta borca girip , maceraya atılıyon, gel vazgeç, ChP liler sana oy vermez.
    Cevapla
  • oturanboğa 3 yıl önce Şikayet Et
    hep sağcılar bölünecek değil ya eccikde siz bölünün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?