Türkiye'den Papa'nın açıklamalarına destek!

Son dakika haberi: İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan kriz için diyalog ve barışçıl çözüm çağrısında bulunan Papa Francis'e destek verdi.

Türkiye'den Papa'nın açıklamalarına destek!
Türkiye'den Papa'nın açıklamalarına destek!
GİRİŞ 31.08.2020 15:59 GÜNCELLEME 31.08.2020 16:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Doğu Akdeniz'de Türkiye ile Yunanistan arasında yaşanan krizle ilgili "Diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısında bulunuyorum" diyen Papa Francis'e İletişim Başkanı Fahrettin Altun da "Papa Francis'in Doğu Akdeniz hakkındaki açıklamalarını memnuniyetle kaşıyorum" diyerek karşılık verdi.

 

 

"AKDENİZ BİR BARIŞ VE İSTİKRAR DENİZİ OLMALIDIR"

Altun'un açıklamaları şu şekilde "Papa Francis'in Doğu Akdeniz hakkındaki açıklamalarını memnuniyetle karşılıyorum. Yunanistan'a hukuka riayet etmeleri çağrısında bulunuyoruz. Akdeniz bir barış ve istikrar denizi olmalıdır"

 

 

PAPA NE DEMİŞTİ

Papa Francis de krizle ilgili şu açıklamayı yapmıştı "Doğu Akdeniz bölgesindeki gerilimleri endişeyle takip ediyorum ve o bölge halklarının barışını tehdit eden çatışmaları çözmek için yapıcı diyalog ve uluslararası hukuka saygı çağrısında bulunuyorum"

YORUMLAR 2
  • hüseyin ölçek 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim sapıtmayın denize düşen papaya (yılan) a sarılır misali millet olarak barışçıl milletiz biz niye destek veriyoruz kalleş dönek 2 yüzlü aşağılık insan gurubu olan onlar doğruluk bizde ahlaksızlık onlarda yalnız yunanlılara karşı pısırık davrandık tarih boyu hucumbot ile balıkçımıza saldırıyor biz ne yapıyoruz hiç batırsana hucumbotunu egede her haraketi yanına kaldı olmaz olmaz OLMAZ ???
    Cevapla
  • reis 3 yıl önce Şikayet Et
    bu konuşmaları yunanistan acziyet olarak görüyorlar... daha çok cesaretleniyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim