Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a övgüler dizdi: Şeref madalyası olarak taşıyacak...

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, HDP'ye yönelik yapılan terör operasyonu kapsamında tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş hakkında skandal açıklamalarda bulundu. Demirtaş'ın suçsuz olduğunu iddia eden Kılıçdaroğlu, "Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a övgüler dizdi: Şeref madalyası olarak taşıyacak...
Kılıçdaroğlu, Demirtaş'a övgüler dizdi: Şeref madalyası olarak taşıyacak...
GİRİŞ 08.09.2020 19:09 GÜNCELLEME 08.09.2020 19:09
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Gezi Parkı eylemlerine para aktaran iş adamı Osman Kavala'yı savundu.

'DEMİRTAŞ 'BEN ETTİM SEN ETME' DEMEYECEKTİR'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Selahattin Demirtaş (17 Mart 2015 tarihindeki Meclis grubu konuşmasında) ‘Seni başkan yaptırmayacağız’ dedi. Madem sen beni yaptırmayacaksın o zaman içeride kalacaksın diyor. Sanıyor ki Osman Kavala da Selahattin Demirtaş da ben ettim sen etme diyecekler. Asla demezler.

'ŞEREF MADALYALARI OLACAK'

Haksız yere içeride tutulanlar içeride kaldıkları süreyi göğüslerinde hep bir şeref madalyası olarak taşıyacaklardır. Adaletsizliğe karşı en büyük mücadeleyi bedel ödeyerek biz yerine getirdik diyeceklerdir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 30
  • Gazel 3 yıl önce Şikayet Et
    Genel başkan olduğuna göre kova CHP'de en akıllısı bu. Gerisini siz düşünün. Ülke yönetimi şöyle dursun. 3 tane keçim olsa vallahi de billahi de birini buna emanet etmem. Bu ara olaylar Demirtaş ekseninde şekillendirilmeye çalışılıyor. Oyun büyük. Safları sıklaştırın.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Şerefin bundan haberi varmı
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    haksiz yereymis.hukukta sen hakimde sen.butun kararlari sen verirsin diktator kemal..
    Cevapla
  • ABDURRAHMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    kubidik başkan
    Cevapla
  • Salihoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlunu tebrik etmek lazm. minümüm ne kadar Vatan, Bayrak, Ezan, Kuran, Türkiye ve Başkan RTE düşmanı varsa hepsini birleştirici gücüyle bir araya getirdi. Adamda her numara var. Nobel ödülüne aday gösterilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor