Bakan Soylu'dan görevden alınan kaymakamlarla ilgili son dakika açıklama

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden alınan kaymakamlarla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Görevden alınan kaymakamlarla ilgili hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı yorumların tamamı yalandır" diye konuştu. Bakan Soylu ayrıca, "PKK'nın dağlarda 400 civarı elamanları kaldı. Mağaradan çıkamıyorlar" dedi.

GİRİŞ 10.09.2020 15:43 GÜNCELLEME 10.09.2020 17:30
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden alınan kaymakamlarla ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Görevden alınan kaymakamlarla ilgili hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı yorumların tamamı yalandır." diye konuştu. 

 

Bakan Soylu ayrıca, "PKK'nın dağlarda 400 civarı elamanları kaldı. Mağaradan çıkamıyorlar" dedi. 

Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Görevden alınan kaymakamlarla ilgili hem eksik ve yanlış bilgi ile yapılan hem de maksatlı yorumların tamamı yalandır. Bu kaymakamların hiçbiri göreve yeni getirilmiş değil. Bunların tamamı 10-12 yıldır görev yapan isimler. 

15 Temmuz'u unutmamız mümkün değildir. Tekrar söylüyorum: 15 Temmuz'u kim unutarak işlem yapıyorsa haindir. Bizim bunu unutmamız mümkün değil. 

Biz gereğini titizlikle yapıyoruz. FETÖ ile mücadele ediyoruz, Cumhuriyet gazetesi, Oda TV, Birgün gazetesi saldırıyor. Ana muhalefet partisinin sözcüleri saldırıyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 49
  • Misafir80 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki yabancıların evleri birgecede aranmalı bakalım kaçtane tererüs çikacakkaçtane silah uyuşturucu cikacakherdevlet yabancılara yapıyor biz niye yapmiyoruz
    Cevapla
  • can 3 yıl önce Şikayet Et
    reis cumhur itifagi iktidarda gitsinde ne olursa olsun diyen lere bir sorum var allah korusun cumhur itifagi kayip ederse allah nasip etmesin karsi itifak iktidar olursa hdp hangi bakanlik verilecek buyurun anlatin
    Cevapla
  • yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli Savunma bakanlığını verirler.
    Cevapla
  • Ön kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Dahilide, haricide, sınır boylarında ve her zaman her yerde GÖREV yapan görevlilerimizden ve aziz milletimizden; Allah razı olsun... Amin.
    Cevapla
  • Ön kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    Dahilide, haricide, sınır boylarında ve her zaman her yerde GÖREV yapan görevlilerimizden ve aziz milletimizden; Allah razı olsun... Amin.
    Cevapla
  • Allahın Kulu 3 yıl önce Şikayet Et
    Son 400 pkk.lının kellesini istiyoruz sayın bakanım. Bitsin artık bu iş...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor