Kılıçdaroğlu: Kahvelerde neden kağıt oynanmıyor? Oysa çözüm basit...

CHP lideri Kılıçdaroğlu, koronavirüs önlemlerini eleştirirken ilginç bir öneride bulundu. Kahvehanelerde kağıt oynanmamasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, "Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz" dedi, her oyunda sıfır kağıt açma önerisi sundu. Kılıçdaroğlu'na cevap veren AK Parti'li Turan, "Sen çok yaşa Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefetin başından eksik olmayasın" dedi.

GİRİŞ 22.09.2020 14:08 GÜNCELLEME 22.09.2020 14:24
Bu Habere 291 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüste alınan tedbirleri eleştirirken ilginç açıklamalarda bulundu. Kahvehanelerde kağıt oynanmamasını eleştiren Kılıçdaroğlu, sunduğu çözümle sosyal medyada gündem oldu.

 

KAĞIT OYNANMASI İÇİN ÖNERİ

Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken açıklamaları şöyle:

"Hangi önlemlerin alınması gerektiğine bakar, uzmanlara sorar. Kahveler açık, güzel. Ama kağıt oynamak yasak. Vatandaş kahveye niye gitsin o zaman? Oysa önlem alabilirsiniz. Dersiniz ki: Her oyunda yeni, sıfır kağıt açacaksınız. Bitti, bu kadar basit. Ama bu düşünülmüyor. Akıllarına bile gelmiyor."

TURAN'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sen çok yaşa Kemal Kılıçdaroğlu. Muhalefetin başından eksik olmayasın" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 291
  • Tlg 3 yıl önce Şikayet Et
    30 yillik casinocuyum boyle fikir gormedim.bravoo
    Cevapla
  • Namyelüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş CHP'yi niçin iktidar yapmasın?Oysa önlem alabilirsiniz.Yeteneksiz adamları partiye yönetici yapmazsınız hele hele onları hiç genel başkan seçmezsiniz.Seçim kaybeden başkan için de her seçimde sıfır genel başkanla seçime girersiniz.Böylece dostlara bile ihtiyaç dumadan iktidar olabilirsiniz.Bitti,bu kadar basir.Akıllarına bile gelmiyor.Sen onlara bir zahmet hatırlat sayın Kılıçdaroğlu.
    Cevapla
  • seçmen 3 yıl önce Şikayet Et
    okey de nasıl bir formül düşünüyorsun?
    Cevapla
  • ali uzun 3 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal mesafeyi nasıl ayarlayacaksınız ?
    Cevapla
  • irfan deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi her oyunda yeni kağıt açtın, okey ve tavlayı ne yapacaksın her oyun da tavla mı değiştireceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor