İYİ Parti’de kriptolar var

İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu söylediği için İYİ Parti’den ihracı gündeme gelen Ümit Özdağ bir adım daha ileri giderek partide kripto FETÖ’cüler olduğunu ima etti. Özdağ, “Üçüncü yaşını kutlayan İYİ Parti’yi kriptolara ve karanlık mihraklara teslim etmemek için mücadelemiz devam edecek” dedi.

İYİ Parti’de kriptolar var
İYİ Parti’de kriptolar var
GİRİŞ 27.10.2020 07:22 GÜNCELLEME 27.10.2020 07:23
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İYİ Parti’de olağan kurultay sonrası başlayan tartışmalar FETÖ krizi ile derinleşerek devam ediyor. İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğuna yönelik iddiasının ardından İstanbul’daki 39 ilçe başkanı dilekçe yazarak Özdağ’ın ihracını istemişti. Bu hafta içinde yapılması planlanan Başkanlık Divanı toplantısında Özdağ’ın iddiaları ve hakkındaki ihraç istemi değerlendirilecek.

ÖZDAĞ’DAN YENİ BOMBA

Parti kulislerinde dosyası disiplin kuruluna gönderilecek Özdağ’ın ihracı konuşuluyor. Bu hafta yapılacak Başkanlık Divanı’nda Özdağ’ın yanı sıra özellikle Meclis grubunu boykot eden diğer muhaliflerin tutumu da masaya yatırılacak. İhraç tartışmaları sürerken İYİ Parti 3’üncü yaşını kutladı. İzmir’deki kutlamaya katılmayan Özdağ sosyal medyadan “3. yaşını kutlayan İYİ Parti’yi kriptolara ve karanlık mihraklara teslim etmemek için verdiğimiz mücadele devam edecektir” mesajını paylaştı. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu ise dün “Problemler var diye demokratik siyasetin önünü kesmeyeceğiz. Partide Ümit Bey’le ilgili bir gündem yok” açıklamasında bulundu.

 TÜRKŞEN’DEN FETÖ ÇIKIŞI

Özdağ’ın yanısıra parti kurucularından Ali Türkşen de FETÖ tartışmalarına dahil oldu. Katıldığı bir programda Akşener’in FETÖ mağdurlarını vitrin süsü olarak kullandığını söyleyen Türkşen, “Biz FETÖ ile mücadele edecek partiyiz, FETÖ’nün zerresi bizim içimize giremez diye yola çıkıp, FETÖ mağduru milletvekili adayı dört kişiden birini Meclis’e sokamıyorsanız, hikaye anlatıyorsunuz” dedi.

Yenişafak

YORUMLAR 43
  • rutruso 3 yıl önce Şikayet Et
    yemezler,başka filim bul
    Cevapla
  • sezgin güneş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün hakkında yorum yapılanlar, İYİ Parti kurucularıdır. Evet Ümit Özdağ kongre yerine medya önünde iddiada bulunması yanlış olmuştur. Ancak bu yanlışın cezası il başkanlarını Genel Merkez önüne toplayarak eylem yaptırmak dahada kötü olmuştur. İyi Parti yarın iktidar olacaktır. Bugünden her kesin kucağındaki taşları atmalarının zamanıdır. Yarın hepimiz bu bu mutluluğu tadacağız. Bundan sonra ne yapabiliriz? Çarşaf listeye devam ederek, mahalledeki üyelerimizin şeçeceği delegelerin hiçbir engellemeye gerek kalmadan tüzüğümüze uygun gerçekleştirilmesi. Genel kurullarımızda adayların herne şekilde olursa olsun konuşmalarına yer verilmesi sağlanmalıdır.
    Cevapla
  • Bursa 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kavuncu aynı son Shrek te bir cüce vardı herksi kandiran ona benziyor yaw
    Cevapla
  • Nokta 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilmek için âlim veya kâhin olmaya gerek yok. Başta başındaki kişi. 15 temmuz öncesi "başbakan olacağım", diye müsamere çocuğu gibi darbecilerin uydurduğu "yurtta sulh" istismarını diline dolamıştı. Kötü bir Tansu Çiller taklidinden öteye gidemez, el kol hareketleri birkaç kalıplaşmış sözü taklit edebilir, ama yakışmıyor. İnsan siyasetçi de olsa bir kadından -hemcinsi olarak- biraz zerafet bekliyor. Hanımefendi en azından hakiki birisiydi. Yani bağırıp çağırmakla, yalan yanlış atıp tutmayla bir yere gelemez. Ayrıca bu millet unutmaz, yarına bırakır ama unutmaz. Kim darbeci, hangi zihniyette o şerefli çobanı da, profesörü de iyi bilir.
    Cevapla
  • Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcu memur ve devlet görevlileri nin yeni gözdesi ÌP . Güya muhalefet ayagından dümen çevirmeye devam. Meral bu ülkenin başına çorap örecek .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor