İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV'yi bile çıldırttı!

Türkiye İzmir'deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu nikah merasimine katıldı. Canan Kaftancıoğlu yaptığı hareketle Oda TV'yi bile çileden çıkardı! Oda TV, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştiren bir habere imza attı.

İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV'yi bile çıldırttı!
İzmir depremi sonrası yapılan paylaşım Oda TV'yi bile çıldırttı!
GİRİŞ 01.11.2020 13:09 GÜNCELLEME 01.11.2020 13:10
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Oda TV, CHP'yi eleştiren bir haber yayınladı. Hedef tahtasında CHP değil, partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'di.

 

 

İZMİR'DE CAN PAZARI VARKEN KAFTANCIOĞLU NİKAHTA

İzmir'deki depremin bilançosuna ilişkin bilgi verildikten sonra "Türkiye İzmir'deki yaralarını sarmaya çalışırken, CHP'den 'şimdi zamanı mı' dedirten bir paylaşım geldi" denilen habere konu olan paylaşım ise bir nikah töreniydi.

 

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP'li Mücahit Avcı ile Özlem Erdem'in nikah törenine katılmıştı.

Buraya kadar her şey normaldi. Oda TV'ye göre sorun nikah töreninden sonra CHP İl Başkanlığı'ndan yapılan paylaşımdı.

Sitede "Türkiye İzmir'e gözünü dikmişken, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın resmi hesabından nikah paylaşımı yapılması tartışmalara neden oldu." denildi. 

İşte o haber: 

İşte söz konusu o paylaşımda geçen ifadeler:

"İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu; Genel Başkan Yardımcımız Onursal Adıgüzel ile birlikte Mücahit Avcı ve Özlem Erdem çiftinin nikah törenine katılarak mutluluklarına şahitlik etti." 

YORUMLAR 131
  • hazal 3 yıl önce Şikayet Et
    biri guzel yorum yapmış "pkk lı öldürülürken, türk askerine katil" diyen bir zihniyet çürümeye mahkûmdur. bu ülkenin ekmeğini ye iç sonrada yediğin tasın içine et.
    Cevapla
  • dadaş asilTürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkk lı öldürülürken askerimize katil diye paylaşım yapan birini başkan yapan aynı kafada olduğuna göre bu arada İstanbul da her şey güzel mi
    Cevapla
  • 25 çeko 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp demek vatan hayini demektir chp demek yoksulluk demek chp demek ülkeyi bölmek demektir. Bu ülkede gerçek atatürkçü o partide kalmadı partiyi pkk ve dhpk lı doldurdular.gercek atatürkçüleri sindirdiler yazıklar olsun.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Canan KAFTANCIOĞLU, Selin BÖKE, ihs ve sihalara karşı mecliste menfi açıklama yapan TANRIKULUUU ve nicelerii CHP'ye büyük zararlar verdiği anlaşıldığındaa "CHP'NİN BİZ ATATÜRK PARTİSİYİZ" sloganı da partiyi kurtaramayacak..
    Cevapla
  • hursit dilaver 3 yıl önce Şikayet Et
    partide atatürkçü kalmadı hepsini savurdular ama bunlara oy verenler hala ata bu partide diye oy veriyor. hatta şu ataya benzeyen adamı görenler,paşam nerde kaldın gel başa geç diye elini ayağını öpüyorlar. CHPnin ata sevgisi böyle.. keşke CHP bu adamı cumbaba adayı yapsa tayyip beyi siler yani.. ülke atayı seviyor. hasretle bu adamı ata sayıyor. ve hemen geç başımıza diyor. yılmaz özdil 2500 tllik kitap imzalarken aglıyanlar gibi bunu görenler de ağlayıp nerdeyse secdeye varacaklar.haklılar millet ve CHPliler ata hasreti çekiyor.2023 de başkanımız bu ata olsun..
    Cevapla
  • Gokhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara oy verenlerin beyni aglarla orulmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”