MHP lideri Bahçeli'den çok sert tepki: Burunlarından fitil fitil getirilmeli!

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin ortak anayasa hazırladığı yönündeki iddiaya değinen Bahçeli, İBB'nin PKK sempatizanlığına da çok sert tepki gösterdi. Bahçeli, "CHP'nin PKK'yı Meclis'e taşımasının hesabı mutlaka sorulmalı, burunlarından fitil fitil getirilmelidir" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 17.11.2020 11:19 GÜNCELLEME 17.11.2020 12:22
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

"KIBRIS'IN TESLİMİ ASLA DÜŞÜNÜLEMEZ"

Kıbrıs bizim için milli meseledir. İhmali olmaz, teslimi ise asla düşünülemez. Kıbrıs Türklüğü yok sayılamaz, varlık hakları yokuşa sürülemez. Kıbrıs Türklüğü imha ve inkar edilemez. 

Uluslararası toplumun Kıbrıs Türklüğünü görmezden gelmesi, üç maymunu oynaması sakat ve yanlıştır. 

Her seferinde adil ve kalıcı barışın önüne taş koyan Rumlar olmuştur. Kıbrıs'ta, birlikte, huzur içinde, barış ve saygıya dayanan bir gelecek isteniyorsa, eşit haklara dayanan, iki kesimli egemen devlet yapılanması artık bir mecburiyettir.

Devletimizin kuruluşunda kimsenin etnik kökenine, mezhebine bakılmamıştır. Aynı ruh bugün de hakimdir. Türkiye Cumhuriyeti mazlumlara umut ışığı olmuştur. 

"MUHTEŞEM BİR KALKIŞ YAŞANACAK"

Ekonomide açılan ya da açılacak yeni ufuklarla, demokrasi ve hukuk alanlarında kuvveden fiile geçecek sağlam ve sağduyulu hamlelerle fasit çemberin kırılacağını, muhteşem bir kalkışın yaşanacağını düşünüyorum.

Dost ve kardeş Azerbaycan'ın sonuna kadar yanındayız. Dileğimiz mütecaviz Ermenistan'ın Dağlık Karabağ'ı tamamen teslim etmesi. 

"BURUNLARINDAN FİTİL FİTİL GETİRİLMELİ"

CHP'nin PKK'yı Meclis'e taşımasının hesabı mutlaka sorulmalı, burunlarından fitil fitil getirilmelidir. Bu ayıplı Kılıçdaroğlu nereye koşuyor? Hangi rezil kucaklara atılmak için çırpınıyor? 

CHP, HDP; İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin anayasa hazırladığı konuşulmaktadır. İyi Parti ve Kılıçdaroğlu reddetmiştir. Peki sokağa bırakılan ihanet metnini kim hazırladı? 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 20
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    2015 öncesi MHP ye oy veren kemik kitlenin oylarının hatrı sayılır bir kısmı CHP kaymış. İyi Parti zaten MHP den koptuğu için oraya giden kitleyi anlayabiliyoruz. Bahçeli bu olaylara acil çare bulmalı.
    Cevapla
  • yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP'yi meclise taşır adamlar normal .Çünkü ikiside aynı sol görüşün temsilcileri , aynı yolun yolcusudur bunlar , Kılıçdaroğlu ile geçen 10 yıllık süre zarfında , CHP'nin uğradığı değişim ve tahribat ortadadır , HDP'den bir farkı kalmadı .
    Cevapla
  • yzc 3 yıl önce Şikayet Et
    Atatürkün kurduğu partiyi ele geçirip bölücü parti yaptılar. Atatürkün mirasını da ele geçirdiler. Atatürkün kemikleri sızlıyordur.
    Cevapla
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    helal be
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP nin seçimlere girmesine izin verilmemeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi