İYİ Parti’de yeni istifalar yolda!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya “FETÖ’cü” diyen Ümit Özdağ’ın partiden ihracına tepki gösterip istifa eden İsmail Koncuk’u başka vekillerin takip edeceği belirtiliyor. Kapalı kapılar ardında anayasa taslağı hazırlanmasından rahatsız olan bazı isimlerin kopma noktasına geldiği ifade ediliyor.

İYİ Parti’de yeni istifalar yolda!
İYİ Parti’de yeni istifalar yolda!
GİRİŞ 18.11.2020 07:27 GÜNCELLEME 18.11.2020 07:34
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

İşlerin yolunda gitmediği İYİ Parti’yi daha zor günler bekliyor. Partide, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia eden İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın başlattığı FETÖ tartışmasına, PKK tartışması da eklendi. Partiden istifa eden Adana Milletvekili İsmail Koncuk Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmak için PKK’nın taleplerini karşılamaya çalıştılar” sözleri ortalığı karıştırdı.

HDP İLE İTTİFAK MASADA

Parti kulislerinde, HDP ile yapılan beraberlik masaya yatırılıyor. İYİ Parti’nin milliyetçi bir parti olarak yola çıktığı ancak bu çizgide duramadığı ifade ediliyor. Kapalı kapılar ardında yapılan anayasa çalışmasının parti içinde de paylaşılması gerektiği, İYİ Parti yönetiminin partililerden bu çalışmayı gizlemesinin doğru olmadığı konuşuluyor.

MİLLETVEKİLLERİ RAHATSIZ

Partide FETÖ ve PKK birlikteliğinden rahatsız olan birkaç milletvekilinin daha olduğu öğrenildi. Bu isimlerin kendi aralarında değerlendirmeler yaptığı belirtiliyor. Uzun süredir partiden bağımsız davranan bu isimlerin, Genel Başkan Meral Akşener’in yapacağı açıklamayı beklediği belirtiliyor. Açıklamanın ardından yeni yol haritası çizecek olan isimlerin parti ile yollarını ayıracağı ifade ediliyor.

Yenişafak

YORUMLAR 46
  • Erc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kafayı Tayyip ile bozmuşlar.Reis gitsinde nasıl giderse gitsin. milliyetçi merale bak sen hdp ile ittifaka devam ediyor.Ne kadar inkar etsenizde zillet ittifakında berabersiniz milleti saf zannetmeyin
    Cevapla
  • KASACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Türkiye cumhuriyeti devletine bunlardan bir fayda olmaz kendileride biliyor ama bu dünya malına ve çıkarları menfaatleri doğrultusunda ve makam peşinde kimlerle bir araya gelmeleri bile onlar için normal geliyor CHP hdp SP PKK pyd ypg dhkpc deva birde gelecek partisi imiş ula herkes ederi kadar adamdır İP milliyetçi görünümlü SP islamı görünümlü CHP ve hdp çizgisi zaten bellide birde bunlara katılan çürük meyvelerde malum çürük olmasalardı yola devam ederlerdi yolu olmayan ne kadar hezeyan bir araya gelmezdi bir de bunlara inanıpda oy verenler bu vatan bölündükten sonramı gerçekleri ğörecek
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bölücülerin oylarından medet bekleyen meral seninde sonun yakın
    Cevapla
  • Feylosof 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC Vatanımızı çıkarcı ve bölücülerden korusun
    Cevapla
  • Bal kabağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Amaçsız hedefi olmayan bir parti .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı