Savcı Sayan'dan bomba iddia! Yeni Kürt partisi kuruluyor

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medya hesabından Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini savunan Kürt siyasetçilerin yeni bir parti kurarak Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıkladı.

Savcı Sayan'dan bomba iddia! Yeni Kürt partisi kuruluyor
Savcı Sayan'dan bomba iddia! Yeni Kürt partisi kuruluyor
GİRİŞ 18.11.2020 14:15 GÜNCELLEME 18.11.2020 14:18
Bu Habere 120 Yorum Yapılmış

AK Partili Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Twitter hesabından dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

CHP'nin İyi Parti ile birlikte HDP ile 'Anayasa metni' üzerinde özerklik anlaşması yaptığı iddiaları gündemdeyken Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bomba gelişmeyi duyurdu.

YENİ PARTİ KURULACAK

Twitter hesabından açıklama yapan Sayan, Türkiye'nin birliğini ve bütünlüğünü savunan Kürt siyasetçilerini yeni parti kurup Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıkladı.

Sayan açıklamasında "HDP’ye karşı birleşen, terörü red eden,mütedeyyin, muhafazakar, Vatanın birlik ve beraberliğine tam destek veren Kürt siyasetçiler yeni bir parti kurup Cumhur ittifakına destek verecekler... Taze ve kesin bilgidir... Haydi hayırlısı..." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 120
  • zeki öksüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Üikemiz için hayırlıysa olsun efendim..
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    AMACINIZ NE? Tanıdığım birçok insan 'Yıllar önce Türk-Kürt ayrımı yoktu, o zamanlar biz kendimizi Türk olarak görüyorduk. Sonra Türk-Kürt ayrımı yapıldı, Kürt partisi kuruldu, sürekli gündemde tutuldu, meğerse biz de Kürt’müşüz' diyor. BU AYRIMI YAPMAK ve sürekli gündemde tutmak çok mu gerekli, neden gerekli, amacınız bu ayrımı keskinleştirmek ve bölünmeyi hızlandırmak mı? Bunu HDP/PKK açıkça yapıyor ve sebebini anlıyoruz ama HDP'nin kapatılmamasını ve mevcut sistemin bu ayrımı gündemde tutmasını anlamak istemiyoruz. Çünkü bu bölücülüktür ve güvendiğimiz insanların da bölücülük yaptığını kabullenmek istemiyoruz.
    Cevapla
  • Emir Timur 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurulacak dindar kürt partisi, kürtlerin oyunu etkilemez. Öyle olsa hüda par a verirlerdi. Malesef kürtlerdeki imkansız devlet aşkı onları bildiği halde dinsiz ermeni HDP ye yakınlaştırıyor.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hüdapar memeleket diyor taban ağırlıklı olarak Doğu güneydoğu olabilir fakat çizgisi derdi ümmet referansı islamdır kesinlikle kavmiyetçilik değildir
    Cevapla
  • (x²+y²-1)³=x²y³ 3 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT BU BİR TUZAKTIR ve ayrışmayı kesinleştirir. Bu ayrışmanın sonu da bölünmedir. HDP Kürt çocuklarını kaçırıp PKK'ya eleman devşiriyor, PKK Ermenilerin ve Siyonistlerin çıkarları için terör estiriyor. Kürtler HDP'yi Ermeni terör örgütünün siyasi ayağı olarak görmeye başlamış ve HDP'ye cephe almaya başlamıştı. Böyle bir ortamda Türk-Kürt ayrışması rafa kalkacakken, 'Türk-Kürt kardeştir.' söylemi bölgeye ve zihinlere yerleşecekken, yeni bir Kürt partisi kurarak YİNE her şeyi tersine çevirecek ve bu ayrışmayı kesinleştirecek bir adım atmayın. Bırakın bu ayrışma HDP/PKK Ermeni terör örgütü bataklığında boğulsun ve Türk-Kürt kardeşliği yeniden hayat bulsun ve amcaoğulları kucaklaşsın.
    Cevapla
  • İSTANBUL...34 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni vatansever kürt partisi kurulursa hdpkk erir biter....Umudunu hdpkk seçmenine bağlayan muhalefet partileri chp ,iyi parti,saadet,gelecek,gidecek,deva vb partileri 2023 de NAL Toplayacaklar diye düşünüyorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı