Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!

Son dönemde Türkiye'nin dış politikasına yönelik yaptığı skandal açıklamalarla gündeme gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Ünal Çeviköz, dün de TBMM'de bu tutumunu sürdürdü.

Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!
Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!
GİRİŞ 25.11.2020 05:54 GÜNCELLEME 25.11.2020 07:57
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı 2021 Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmelerinde konuşan Çeviköz, Kapalı Maraş'ın açılmasını eleştirerek "Kıbrıs'ta yediğiniz haltları da anlatıyorum, dinleyin" ifadelerini kullandı.

 

 

Bunun üzerine AK Parti Plan Bütçe Komisyon üyeleri tepki gösterirken, karşılıklı bir süre atışma yaşandı. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Çeviköz'e "Sen bize anlatacağına git, Biden’a anlat, Biden seni bekliyor git" dedi. 

AK PARTİLİ VEKİLLERE HAKARET

CHP'li Çeviköz ayrıca Türkiye'nin komşularının toprak bütünlüğüne saygı duymadığını da ileri sürdü. Kendisini eleştiren AK Partili vekillere yönelik ise Çeviköz, "parazit ve trol" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 137
  • İbrahim pişşkin 3 yıl önce Şikayet Et
    pkk partisi chpkk...
    Cevapla
  • Aask 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu chp yi Atatürk bu haliyle görse hemen kapatır. Sorumlularına gereken cezayı veriridi. Atanın kurtardığı ülkeyi resmen peşkeş çekecekler.
    Cevapla
  • Aas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerin mecliste işine. Neden bir ceza verilmiyor. Resmen düşmana ülkeyi demokrasi diye teslim edecek. Abd nin demokrasisini ırakta afgnistnda, libyada,suriyede görüyoruz. Sayin chpli hainler
    Cevapla
  • Melek 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP Atatürk'ü hep ağızlarına alip kendilerini temize cikartiklarini zannediyorlar. Atatürk olsaydi bunlara hadlerini bildirirdi. Ama onlara inanmak isteyenler var vahki vah onlara. ABD ve AB ye şikayetler, insanlara bu kadar yalan. Bu nasilAtatürk ün partisi geçin bunları,
    Cevapla
  • tepki 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan hepiniz hainsiniz be!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler