Kılıçdaroğlu, skandallarıyla meşhur isimle KKTC'ye gitti

KKTC'ye ziyaret gerçekleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, yanında Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de bulunmasını desteklemeyen Ünal Çeviköz'ü de götürdü.

Kılıçdaroğlu, skandallarıyla meşhur isimle KKTC'ye gitti
Kılıçdaroğlu, skandallarıyla meşhur isimle KKTC'ye gitti
GİRİŞ 10.06.2021 14:51 GÜNCELLEME 10.06.2021 15:31
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün beraberindeki heyet ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) günübirlik ziyaret gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Lefkoşa'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşmesinde, "Bizim üzerimize düşen bir görev varsa yerine getirmeye hazırız. Türkiye’de Kıbrıs politikası milli bir davadır. Siyasi partiler arasında görüş farklılıkları yoktur" dedi.

Tatar da Kılıçdaroğlu'na ziyaretinden ötürü teşekkür ederek karşılıklı ziyaretlerin salgın dolayısıyla geciktiğini kaydetti. Tatar, Kıbrıs meselesinin Kıbrıs Türk halkının bir mücadelesi, önemli bir davası olduğunu ama aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ni de yakından ilgilendiren milli bir mesele olduğunu vurguladı.

CHP'li Çeviköz'ün sicili kabarıkCHP'li Çeviköz: Libya'da sınırı aştık

"S-400'LERİ VERELİM, DOĞU AKDENİZ'İ TÜRKİYE GERİYOR" DİYEN VEKİL DE KKTC'DE

Ziyarette heyet içinde en dikkat çekici isim ise Ünal Çeviköz oldu.

Geçtiğimiz yıl yaptığı konuşmada, Rusya'dan alınan S-400 savunma sistemlerinden vazgeçilmesi gerektiğini belirten Ünal Çeviköz, Doğu Akdeniz'de gerilimin kaynağının Türkiye olduğu sözlerini sarf etmiş ve Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de bulunmasını eleştirmişti.

Joe Biden krizi! Çeviköz ve Kılıçdaroğlu için İsmet İnönü benzetmesiJoe Biden krizi! Çeviköz ve Kılıçdaroğlu için İsmet İnönü benzetmesi

Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!Ünal Çeviköz'den bir skandal açıklama daha!

CHP'li Ünal Çeviköz'den skandal açıklama: Biden'dan ilk beklentimiz...CHP'li Ünal Çeviköz'den skandal açıklama: Biden'dan ilk beklentimiz...

CHP'li Çeviköz'ün Azerbaycan-ÖSO iddiası bakın kime ait çıktı?CHP'li Çeviköz'ün Azerbaycan-ÖSO iddiası bakın kime ait çıktı?

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Takiyyeci takımı
    Cevapla
  • mehmet niyazi 2 yıl önce Şikayet Et
    surat kösele olunca insan biraz utanır
    Cevapla
  • MATRAX 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış tarafa gitmişler. Rum Kesimine gitmeli ve kendileri gibi ADA'NIN BİZANS ARTIĞI SAKİNİ MUSTAFA AKINCI'yı da orada ayaklarına çağırmalıydılar.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ersin Tatar bu şarlatanları kabul etmemeliydi
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    duruşu bakışı hiç samimi değil her yaptıkları gösteriş algı yapmacık hiç gerçekci değil hiç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti