Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz Çalıştayı'nda konuşma yaptı. Erdoğan, "Tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğimizi muhataplarımıza ilettik. Hakkımızı elimizden almaya çalışan korsan zihniyete karşı dik duruyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca, Türkiye'nin Akdeniz'deki komşularını önemli bir çağrıda da bulundu.

GİRİŞ 07.12.2020 10:53 GÜNCELLEME 07.12.2020 11:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu Akdeniz Çalıştayı'nda konuşma yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

 

"Tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğimizi muhataplarımıza ilettik. Hakkımızı elimizden almaya çalışan korsan zihniyete karşı dik duruyoruz.

Türkiye gibi, Akdeniz'in en uzun kıyı şeridine sahip ülkesinin burada yaşanan gelişmeleri tribünden izlemesi mümkün değildir. Ülkemizin, Antalya sahillerine hapsetmeyi amaçlayan plan ve haritaları kabul etmeyeceğini açıkça dile getirdik. Ülkemiz, Doğu Akdeniz meselesinde asla gerilimden değil; barıştan, iş birliğinden, hakkaniyetten ve adaletin tesis edilmesinden yanadır.

Başta Yunanistan olmak üzere Akdeniz'de komşumuz olan bu meseleyi sıfır toplamlı bir olay olarak görmekten vazgeçmeye çağırıyorum. Herkesin hakkını koruyan bir formül bulabileceğimize inanıyorum."

YORUMLAR 23
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek korkum var oda türkiyenin ambargolara karşı hiç bir şey yapmaması aynen abd ambargosuna karşılıkta hemen 2. Ci s-400 siparişini verip bizdeki s-400 leri hemen aktif etmeliyiz bizim için en kötü senaryo türkiyenin hiç bir karşılık vermemesidir
    Cevapla
  • Destan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen öyle san,doğu Akdeniz'de öyle karşılık veriliyor ki,
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    yunanFistani yönlendiren almanlardir.istedigimiz kadar söyleyelim davetler edelim balolar düzenleyelim bu konuyu yunanFistanlilar ab..ye yüklemi$lerdir onlar nederse onu yaparlar.zaten kendi akilari kisitli kendileri asla karar veremez zaten girtlaga kadarda almanlara borclular.iyi niyet hep bizden geliyor kar$i tarafdan degil bunu ab.ülkeleride dahil.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistana boşuna çagrı yapılıyor ÇAGRIYI ab yapmanız gerek ambargo koyan yunanistan değil ab!!! ASLINDA bundan sonra türkiye olarak yunanistan ile görüşmeyeceğiz ab ile bu konuları konuşcaz şartını TABİ gerçek ab ile ab kılığına girmiş yunanistan ile değil
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN, elbette biz Turkiye Cumhuriyeti, guclu ve asil bir ulkeyiz, boyun eğmekte vs bize yakışmaz.Gelecegin merkezi olmaya hazırlanan Turkiye her alanda başarıyı yakalayacaktır.sevgiler.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE YOL HARİTASINI ÇİZMELİ türkiye ab yaptırımlardan sonra yol haritasını belirlemeli önce KKTC nin adını KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ olarak değiştirmeli sonra maraşı hemen açmalı sonrada KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNİN tanınması için çalışmalıdır artık ab ye girme gibi bir düşünceden kurtulmalıyız
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen aynı fikirdeyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı