AK Partili Çalık: Diktatörlük sıfatının tek ve son temsilcisi CHP'nin başındaki zat’tır

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamalarına sert tepki göstererek, “Diktatör bozuntusu arayan varsa, diktatörlük sıfatının günümüzdeki tek ve son temsilcisi CHP'nin başındaki zât'a bakabilirler” dedi.

AK Partili Çalık: Diktatörlük sıfatının tek ve son temsilcisi CHP'nin başındaki zat’tır
AK Partili Çalık: Diktatörlük sıfatının tek ve son temsilcisi CHP'nin başındaki zat’tır
GİRİŞ 18.12.2020 17:54 GÜNCELLEME 18.12.2020 17:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milletvekili Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hakarete varan ifadeler kullanan CHP'li Özgür Özel'in sözlerine cevap verdi. Çalık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Daha önce TBMM çatısı altında devlet memurlarını tehdit edip darbe imasında bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şimdi de 18 yıldır girdiği her seçimde aziz milletimizin desteğiyle iktidar olan Cumhurbaşkanımıza diktatör diyerek seviyesizce saldırdı. CHP yönetimi, taciz ve tecavüzlerin nasıl örtbas edildiğinin ortaya çıkmaması için gündemi değiştirmek adına daha ne kadar çirkinleşebilecek göreceğiz. Yine de "diktatör bozuntusu" arayan varsa, diktatörlük sıfatının günümüzdeki tek ve son temsilcisi 10 seçim kaybeden ve hala koltuğunda oturan CHP'nin başındaki zât'a bakabilirler” dedi.

 

 

TACİZ VE TECAVÜZLERİ ÖRTBAS ETMEK İÇİN HER YOLU DENİYORLAR

 

 

Çalık, parti içindeki taciz ve tecavüz skandallarına sessiz kalan CHP yönetimini de eleştirerek, “CHP, her gün yeni bir taciz ve tecavüz skandalıyla çalkalanıyor. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde CHP teşkilatlarında ortaya çıkan skandallarla ilgili başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP yönetimi adeta üç maymunu oynamaya devam ediyor, failleri ve suçu örtbas etmek için ellerinden geleni yapıyor. Bakınız; suikast iddiaları yalan çıktı, dinleme iddiaları yalan çıktı, yolsuzluk iddiaları yalan çıktı, İletişim Başkanımız Fahrettin Bey ve eşi için 5 maaş açıklamaları yalan çıktı. Ne söyledilerse yalan çıkıyor. Artık milletimiz bu yalancılara "bir kezde doğru konuşun diyor" Ama nerede? Ne kadar atmak istedikleri çamur varsa ellerine yüzlerine bulaşıyor. Aslında üstad Necip Fazıl Kısakürek’in, “Bazı kişiler vardır ki, onlara alçak bile diyemem. Çünkü alçaklık bir seviyedir, onlar çukurdur!” sözü her şeyi özetliyor” diye konuştu.

CHP'li Özel iyice haddini aştı! Başkan Erdoğan'a ağza alınmayacak hakaretler!

YORUMLAR 10
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    ağzina sağlik sayin vekilim
    Cevapla
  • mete 3 yıl önce Şikayet Et
    dikdatör arıyorsanız muhalefet aynaya bi bakın görürsünüz
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP=Tecavüzcüler adı batsın soysuzların.
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    kominist,markist,Stalin,lenin,dhkpc,mao,fetö,pkk, Yunan,rum,Amerika,Alman,Fransız,İngiliz, Haçlı bozuntusu İnönü artığı islam düşmanı,vatan haini özgür özel
    Cevapla
  • milliyteci 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP dhp ve IP ten bu tarz DIKTATÖR cikislar cok kez yapildi yapilmaya devam ediyor ben ERDOGAN in yerinde olsam mecliste cikar bunlara tek bir söz söylerdim BEN DIKTATÖR OLUCAM sen böyle havlayacaksin öylemi ?? senin o dilini keser önce sana yediri sonra KELLENI gövden den alirdim SEREFSIZ lik etmeyin derdim !! sonra da bir yasa cikartip VEKILLERIN dokunulamzliginin kalakmsini sagalr sonra HADI SIMDI HAVLAYIN da göreyim derdim ???!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!