Bahçeli'den AİHM'in 'Demirtaş' kararına net cevap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İl Başkanları Toplantısı'nda "AİHM'in Demirtaş'ın serbest bırakılmasını dayatan kararını tanımıyoruz, takmıyoruz, milli vicdanda hükümsüz olduğunu buradan haykırıyoruz." ifadelerini kullandı. MHP lideri Bahçeli ayrıca "Biz HDP açılmamak üzere kapatılsın dedik, bu kararımızın cesaret ve inanmışlıkla arkasındayız. Hazine yardımlarının terör örgütüne gitmesini istemiyoruz." dedi.

GİRİŞ 24.12.2020 15:40 GÜNCELLEME 24.12.2020 15:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. 

 


'BU KARARI TANIMIYORUZ, TAKMIYORUZ'

Devlet Bahçeli, AİHM'nin Demirtaş kararına yönelik yaptığı net açıklamada şu ifadeleri kullandı.

TBMM'de PKK'lı istemiyoruz. Demirtaş'a bakınca terörist görüyoruz. 6-8 ekim olaylarında katledilen vatandaşlarımızın acısını görüyoruz. AİHM'in Demirtaş'ın serbest bırakılmasını dayatan kararını tanımıyoruz, takmıyoruz, milli vicdanda hükümsüz olduğunu buradan haykırıyoruz.

 


Karar evrensel hukuka aykırıdır. Biz HDP kapatılsın derken haklıyız. Kılıçdaroğlu buna karşı çıkıyor. Kılıçdaroğlu acınacak haldedir, baltası taşa çoktan inmiştir. Cumhur İttifakı Türkiye'dir, milli mücadeledir. Parlamenter sistem çağrıları boşa kürek çekmektir. 

'HDP KAPATILSIN, TBMM'DE PKK'LI İSTEMİYORUZ'

Biz HDP açılmamak üzere kapatılsın dedik, bu kararımızın cesaret ve inanmışlıkla arkasındayız. Hazine yardımlarının terör örgütüne gitmesini istemiyoruz. TBMM'de PKK'lı istemiyoruz. Teröristleri kucaklayım TBMM'ye gelen bölücülere tahammül edemiyoruz. Biz Demirtaş'a bakınca, terörist görüyoruz. Bebek katilinin heykelini görmek isteyen cani görüyoruz.

YORUMLAR 16
  • Okur 3 yıl önce Şikayet Et
    1- AİHM denilen haçlı zihniyetinde ki kişiler,ülkemizde ki terör sorununu ,bölücülüğü bizden daha iyi mi bilecekte karar verecekler . 2. Zaten kendileri önayak oldu ve beslediler hala da besliyorlar bu hainleri . 3.Haçlıdan Türkiye'nin lehinde karar almasını beklemenin akılla mantıkla bir alakası varmıdır ? Elbette Tanımıyacağoız ve takmayacağız AİHM'nin kararını . Sn . Bahçeli taşı gediğine koymuş yine .
    Cevapla
  • Khan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok sert konuşmamak lazım, sonra çark etmek isteyebilirsiniz, o zaman nasıl olacak, ılımlı olmak siyasetçiler için daha iyi olur yaptırımlar olursa adamı çıkarmayın sonra....
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş beleş konuşma
    Cevapla
  • Ottomans 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana uzun omurler versin sayin bahceli
    Cevapla
  • Aslanım 3 yıl önce Şikayet Et
    Hazine yardımlarının terör örgütüne gitmesini istemiyoruz. Bu hakikat çok önemli. Ancak yok olası Avrupa ve abd gibi büyük abilerine güvenip duruyor hdpliler. Ancak bizim sabrımızın da bir sınırı var.
    Cevapla
  • ertuğrul baloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    iste milliyetçi duruş diye buna derler. omurgasız siyasetçilere duyurulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim