Başkan Erdoğan bugünkü mesaisini paylaştı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan bugünkü mesaisini paylaşarak, "Türkiye’nin daha da büyümesi, güçlenmesi, tam bağımsız ve müreffeh yarınlara emin adımlarla ilerlemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." mesajını iletti.

Başkan Erdoğan bugünkü mesaisini paylaştı!
Başkan Erdoğan bugünkü mesaisini paylaştı!
GİRİŞ 16.01.2021 10:19 GÜNCELLEME 16.01.2021 10:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erdoğan, sosyal medya uygulaması Telegram'dan ve BİP'ten paylaşımda bulundu.

"Hafta sonunuzun mutlu ve huzurlu geçmesi en büyük temennim" ifadesiyle mesajına başlayan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Bugün İstanbul’dan Manisa’ya canlı bir bağlantı gerçekleştireceğiz. Öğleden sonra saat 2’de başlayacak programla, Manisa’da tamamlanan enerji ve tabii kaynaklar projelerini hizmete alacağız. 

Enerji konusunun dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri olduğu böylesine kritik bir dönemde, bu yatırımlar inşallah gücümüze güç katacak.

Türkiye’nin daha da büyümesi, güçlenmesi, tam bağımsız ve müreffeh yarınlara emin adımlarla ilerlemesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Sizi en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum."

YORUMLAR 3
  • haci 3 yıl önce Şikayet Et
    yaptigi bir sey yok, leylegin omrü lak lakla gecermis.
    Cevapla
  • Hikmet Aras 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Çok Değerli Cumhurbaşkanımız Ülkemızı Dunyanın en gelışmış ülkesı yapmış Sağlıkta ulaşımda savunma sanayisınde eğitimde birinci ulkeyız böyle çalışkan ve dürüst lider gelmedi bu ülkeye Sayın Cumhurbaşkanımız Dunya lideridir Dunya onu beyeniyor içimizde bazi hainler beymiyorlar adam utanmadan sıkılmadan diyorki bişey yaptığı yok yorum yazmış.
    Cevapla
  • Hikmet Aras 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabim Sayın çok değerli Cumhurbaşkanımıza yar ve yardımcısı olsun inşallah başımızda eksik etmesin Türkiye Türkiye olali böyle bir Devlet Başkanı görmedi Rabim acisini bize vermesin O islam alemin tek ümidir Rabim onu elçi göndermış ve özel yartmış.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun