Oğuzhan Asıltürk'ün açıklaması Saadetli Aktaş'ı gerdi: 'Padişahlıkla mı yönetiliyoruz?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği Oğuzhan Asıltürk'ün ittifak açıklaması Saadet Partisi Ankara Milletvekili adayı Ali Aktaş'ı gerdi.

Oğuzhan Asıltürk'ün açıklaması Saadetli Aktaş'ı gerdi: 'Padişahlıkla mı yönetiliyoruz?'
Oğuzhan Asıltürk'ün açıklaması Saadetli Aktaş'ı gerdi: 'Padişahlıkla mı yönetiliyoruz?'
GİRİŞ 27.01.2021 12:07 GÜNCELLEME 27.01.2021 12:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'un ittifak açıklaması Ali Özkan'ı gerdi. Aktaş, Asiltürk'ün açıklamalarını "Padişahlıkla mı yönetiliyoruz?" sözleri ile yorumladı.

'Ne yapacağım kalbimde durur' demişti

Oğuzhan Asiltürk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini ziyaretine ilişkin yaptığı son açıklamasında 'ittifak' sorusunu da cevapladı. Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asıltürk, "Seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur." dedi.

'Saadet partisi krallıkla yönetilmiyor'

Asiltürk'ün sözlerini alıntılayan Aktaş, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Oğuzhan Asiltürk, ittifaklar konusunda 'Seçime bir hafta kala buna karar verilir. Ondan önce bunu açıklarsam bir bölünme meydana gelir. Ben bunu açıklamam. Ne yapacağım kalbimde durur.' demiş. Padişahlıkla mı yönetiliyoruz? Partinin seçilmiş kurulları var. Bir kişi karar veremez. Saadet Partisi, tek kişinin kalbinde sakladığı görüşü açıklamak suretiyle politik kararların alındığı bir yer değildir, olmamalıdır. Saadet Partisi, krallıkla yönetilmiyor. Bir tür 'Allah'ın yeryüzündeki gölgesi' gibi hareket edilerek seçilmiş kadrolara koyun muamelesi yapılamaz."

CHP'YE SEÇİM ÇALIŞMALARINDA BAĞIŞ VE FETÖ'CÜLERİN AVUKATLIĞI

Yeni Akit yazarı A.İhsan Karahasanoğlu da bugünkü köşe yazısında Saadet Partisi Ankara Milletvekili adayı Ali Aktaş'ın 31 Mart seçimlerinde CHP’nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere bağışta bulunduğuna dikkat çekti. Karahasanoğlu, yazısında ayrıca Ali Aktaş'ın 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra, yoğun olarak FETÖ’cülerin avukatlığını yaptığını hatırlattı.

KAYNAK: YENİ AKİT
YORUMLAR 10
  • KARADERELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam diyor, ben PKK,CHP ,FETÖ ve homolara özgürlük isteyenler ile ittifak yapacağım. Bu partiye oy verenler düşünsün, bugünü ve ahireti düşünsün.
    Cevapla
  • hakk 3 yıl önce Şikayet Et
    İddia ediyorum bu adam kesinlikle SAADAT PARTİLİ değildir. Zira bu partinin kültüründe saygısızlık yapmak yoktur. Görüşüne katılmasa bile saygısızlık yapmaz, edep ve adap ile cevabını verir.
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz 40 sene milli görüse emek verdik gidin pkk yami sirtinizi dayatin hakimiz size haram olsun
    Cevapla
  • asya 3 yıl önce Şikayet Et
    Azledin gitsin..
    Cevapla
  • milliyteci 3 yıl önce Şikayet Et
    SP nin o vekili yada her neyse o da cikip ben im kalbim de pkk yla desin bu kadar mi zor zaten cikis sekli de onu gösteriyor ben akp ye karsi yim diyor acikca tabii ki özgür sünüz adam ne desin simdi aciklarsak fikrimizi bölünme olur olur demis hata mi yapmis !?? bu SP nin fetö den hic farki yok bence akpmhp bunlardan uzak olmali ne kadar uzak o kadar iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezaları artıyor: Kanun teklifi kabul edildi
S&P, Türkiye'ye yeni not artışı için şartını açıkladı!