İBB'nin mevzuata aykırı 3 ihalesi iptal edildi

İBB ihalelerine giren firmalar, ihalelerin adrese teslim yapıldığı şikayetiyle Kamu İhale Kurumu'nun kapısını çalınca ihaleler araştırıldı. Araştırma neticesinde şikayetlerin tamamına yakını haklı bulundu ve İBB'nin düzenlediği ihaleler iptal edildi.

İBB'nin mevzuata aykırı 3 ihalesi iptal edildi
İBB'nin mevzuata aykırı 3 ihalesi iptal edildi
GİRİŞ 28.01.2021 14:37 GÜNCELLEME 28.01.2021 14:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

İBB ve iştiraklerinin çıktığı çok sayıdaki şaibeli ihale, ihaleye katılanların şikayeti üzerine Kamu İhale Kurumu'na, (KİK) taşındı. Şikayetleri değerlendiren kurum, şikayet edilen konuları ele aldı ve şikayetçileri haklı bularak ihaleleri iptal etti. 

İETT üzerinden çıktığı Toplu Ulaşım Bakım ve Onarım ihalesi de ‘mevzuata aykırı' gerekçesiyle iptal edildi. İptal edilen ihaleler Kamu İhale Kurumu'nun sayfasında da yer aldı.

BİR GÜNDE EN FAZLA İHALESİ İPTAL EDİLEN KURUM

Mevzuata aykırı olduğu için bir günde 3 ihalesi iptal edilen İBB, belediye olarak bir günde ihalesi en çok iptal edilen kurum olmuş oldu. 

YORUMLAR 16
  • Halıl 3 yıl önce Şikayet Et
    ıhalelerın tamamı usulsüz..devlet denetlesın..mufettışler araştırsın..Ihale kuru araştırsın.Tıcaret bakanlığı araştırsın..Chp nın olduğu yerde dalevere normal..yalan dolan normal..yuzlerıde kızarmaz..utanma yok..Başkasını bol bol suçlarlar ama kendılerı danışkasını ve kralını yaparlar..
    Cevapla
  • Emekli. 3 yıl önce Şikayet Et
    Birisi ne demişti bu İstanbul nimet nimet
    Cevapla
  • vahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kör siyaset.İş yapma.İşyapacağa engel ol...
    Cevapla
  • HASAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ismekte de bizi perişan etti . 2650 eğitmenin ekmeğiyle oynadı . 4 AYRI SINAVLA 200 kişiyi eleyerek kazanmıştım ve 2 üniversite,10 sene sektör deneyimim vardı . Öğrencilerden tam memnuniyet oranım vardı . Bitirdi ismek'i .
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    ist kendi yopuğuna sıktın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti
Almanya Cumhurbaşkanı, soykırımcı İsrail'e desteği nedeniyle İstanbul'da protesto edildi