TDP Başkanı Mustafa Sarıgül'e Siirt'te sıcak karşılama

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Anadolu'yu gezmeye devam ediyor. Dün Diyarbakır'ı ziyaret eden Sarıgül, bugün de Siirt'e geldi. Siirt'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sarıgül, ilgiyle karşılandı. Vatandaşla buluşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Sarıgül, "Gençler kaos ortamından mutlaka kurtulup, ülkemizi huzura erdireceğiz" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 10.02.2021 16:10 GÜNCELLEME 10.02.2021 16:39
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Anadolu'yu gezmeye devam ediyor. Dün Diyarbakır'ı ziyaret eden Sarıgül, bugün de Siirt'e geldi. 

Siirt'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sarıgül, ilgiyle karşılandı. Vatandaşla buluşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Sarıgül, "Gençler kaos ortamından mutlaka kurtulup, ülkemizi huzura erdireceğiz" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 17
  • Tekniker 3 yıl önce Şikayet Et
    Parti kurmak ,tüm il ve ilçelerde teşkilat kurmak trilyonlarla olabilir...MISTIFA SARIKUL un yürüttüğü paraları ortaya çıkıyor....Yahu solcumu şunun özü ...Ebedi hayır gelmez...
    Cevapla
  • Resi 3 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAM da karizma var 25% bandında görüyorum
    Cevapla
  • halıl 3 yıl önce Şikayet Et
    birşey olmaz..öncedende parti kurmuştu..sonra ne oldu,boş teneke..Şişliyi soydu soğana cevırdı..halada devam edıyor..bunların zıhnınden hiçbirşey olmaz..Vurgun Rant Mafya herşey var..
    Cevapla
  • Harca 3 yıl önce Şikayet Et
    mason bozuntusu çıktı meydana... dersimli kemalin elinde yolsuzluk dosyası yok muydu bunun?
    Cevapla
  • ilyas karataş 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kaosu loo. kendindemisin sen. geçti o günle r geçti. kaosu sizler gündeme getiriyorsunuz emice. yırtınmayın boşuna. nerede kaos var ayrıca. göstersene. gençleri kışkırtan senin genel başkanın ve onun yartakçıları. seninde ondan aşağı yanın yok ayrıca. bırak o gariban mimik hareketlerini. sen daha balıkesir rüşvet olayını açıkla millete önce
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt