Akbaşoğlu'ndan muhalefete tepki: Gölge etmeyin başka ihsan istemez

Türkiye'nin 10 yıllık uzay programını açıklaması tüm dünyada ilgiyle takip edilirken, muhalefet partilerinden 'şaşırtmayan' açıklamalar geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, muhalefetin yaklaşımına tepki gösterdi. Akbaşoğlu, "Gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz sizden" dedi.

Akbaşoğlu'ndan muhalefete tepki: Gölge etmeyin başka ihsan istemez
Akbaşoğlu'ndan muhalefete tepki: Gölge etmeyin başka ihsan istemez
GİRİŞ 11.02.2021 12:16 GÜNCELLEME 11.02.2021 12:16

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, muhalefet partilerinden uzay programıyla ilgili gelen açıklamalara tepki gösterdi. Akbaşoğlu şu ifadeleri kullandı: 

“Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yıllara sari olmak üzere altyapısını büyük bir titizlikle hazırlayıp büyük bir heyecanla stratejik "Milli Uzay Programımızı" açıklayarak milletimizin teveccühüne mazhar olduk. 

GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ

Bununla beraber başta CHP olmak üzere muhalif siyasi partilerin ve bazı yazarların bırakın desteklerini aksine köstek olmak için ellerinden geleni yaptıklarına da şahit oluyoruz... Ne yazık! Milli heyecandan kendini mahrum bırakmak ne büyük bir nasipsizlik... Gölge etmeyin başka ihsan istemeyiz sizden! 

Bu Millete güveni olmayan batı taklitçisi ezik zihniyetlerin yönettiği Türkiye’nin halini, vatandaşlarımızın “Eller aya, bizler yaya” sözü en güzel şekilde özetlemekteydi. AK Parti iktidarları döneminde ise geldiğimiz nokta şudur: “Allah’a çok şükür artık Türkiye uzay liginde!”

İşte aziz milletimiz bu farkı gördüğü ve yaşadığı için sözünün eri AK kadroları on sekiz yıldır iktidara getiriyor. Maalesef her milli adıma karşı duran, milli heyecanı baltalayan, milletimizin özgüvenini aşağılamaya çalışan köhne CHP zihniyeti hiçbir zaman değişmemiştir. Bugün CHP yönetiminin ve onların ağzıyla konuşanların söylemleri ve durdukları yer ne yazık ki Türkiye karşıtlığıdır.  Yerli uçak ve otomobilin önüne engeller koyarak sekteye uğramasına, ülkemizin her milli projesinin gelişmesinin önüne set çekilmesine sebep olan CHP zihniyeti ile mücadelemiz de Türkiye'mizin milli ve yerli projelerini hayata geçirme kararlılığımız da kesintisiz devam edecektir.

Bizi milletimize hizmet etme yolundan, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası, Türkiye’nin öncülüğünde adil ve merhametli yeni bir dünyanın kurulması hedeflerimizden hiç bir güç alıkoyamayacaktır. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Karagümrük - Fenerbahçe maçının Portekizli VAR'ı tam not aldı!