Hulusi Akar ve Süleyman Soylu, Akşener'i ziyaret ediyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ediyor...

GİRİŞ 16.02.2021 12:09 GÜNCELLEME 16.02.2021 14:36
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Milli Savuma Bakanı Akar ile İçişleri Bakanı Soylu, Gara operasyonu ile ilgili CHP ve İYİ Parti Genel Başkanlarını ziyaret etti. Bakan Akar ile Soylu, Meclis'te önce AK Parti grubunda Grup Başkanı Naci Bostancı ile görüştü. 

AKŞENER İLE GÖRÜŞME

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ediyor. Burada Gara Operasyonu ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacak. Görüşme basına kapalı gerçekleşecek.

İLK GÖRÜŞME CHP İLE

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. Bakanlara, Kılıçdaroğlu'nun odasına kadar AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş da eşlik etti. 

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 50 dakika süren görüşmede Soylu ve Akar'ın, PKK'nın alıkoyduğu 13 Türk vatandaşını şehit etmesi ve Irak'ın kuzeyinde düzenlenen Pençe Kartal-2 harekatına ilişkin bilgi verdiği öğrenildi.



Bakan Akar, çıkışta gazetecilerin ziyarete ilişkin sorusuna "Konu malum" cevabını verdi.

İki bakan parti ziyaretlerinin ardından bugün TBMM Genel Kurulu'nda Gara operasyonuna ilişkin bilgi verecek.

YORUMLAR 57
  • izmir dobracı 3 yıl önce Şikayet Et
    hükümet operasyonlar hakkında muhalefeti bilgilendiriyor nezaket ziyareti sayılır.yeni operasyon için destek alıp 20 bin askerle kapsamlı operasyon gelecek
    Cevapla
  • adıyamanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    nesini ziyaret ediyorsunuz.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Meral Akşener’in yanında duran ve bir zamanlar Muhsin YAZICIOĞLU ile yol yürümüş AĞIRALİOĞLU ve milliyetçiliğinden asla şüphe duyulamayacak Koray AYDIN'ın gözlerine bakmak isterdim. "Bir elleriyle kurt işareti yaparken, saman altından HDP ile nasıl aynı safta olduklarını "Gözlerinin içine bakıp anlamaya çalışırdım..
    Cevapla
  • Trtr 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu ülkede hala chp bunca hainliklerine rağmen adam yerine koyunuyor ya adamlar siyaseti koltuk için yapıyor bu kadar alçak gönüllü olmayın herkes herşeyi görüyor zaten
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Aferin inkar ettikleri hdp koalisyonundaki imajı siyasi puanla düzeltin böyle millete , devlete faydasızlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin dindarlık oranı ortaya çıktı! İşte kişisel sorunlarda sığınılan liman
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı