'Sarıgül'ün İBB seçimlerinde aldığı oy, CHP'nin tarihinde aldığı en fazla oydu'

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan “Sayın Sarıgül 2014 yılında girdiği seçimlerde tek başına 3.500.000 ‘e yakın oy aldı, bu aldığı oy CHP’nin tarihinde en fazla aldığı oydu” dedi.

'Sarıgül'ün İBB seçimlerinde aldığı oy, CHP'nin tarihinde aldığı en fazla oydu'
'Sarıgül'ün İBB seçimlerinde aldığı oy, CHP'nin tarihinde aldığı en fazla oydu'
GİRİŞ 27.02.2021 11:04 GÜNCELLEME 27.02.2021 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MUHALEFET ÇARE OLAMIYOR

Muhalefetin sorunlara çare olamadığını belirten Ercan “Her hafta iki il binası açılışı yapıyoruz. Bu açılışlar da katılım ve vatandaşımızın gösterdiği teveccüh yüksek. Bizler il binalarımıza İktidara hazırlık merkezi diyoruz çünkü iktidara hazırız. Değişim kaçınılmaz. Artık iktidar yorgun, muhalefet çare olamıyor. Buna çözüm bulmak zorundayız, çözüm bulmak için buradayız” dedi.

TÜRKİYE SAĞ VE SOL KAVRAMLARINDAN ÇOK YORULDU

Başkan Ercan” Türkiye sağ ve sol kavramlardan çok yoruldu. Biz vatandaşa diyoruz ki bayrak ve toprak bütünlüğünü savunuyorsan gel partimize, beraber Türkiye’yi kalkındıralım ve değiştirelim” dedi.

YEREL YÖNETİMLER BAKANLIĞI KURACAĞIZ

Türkiye Değişim Partisi iktidarında yerel yönetimlerde vizyon projeler geliştirdiklerini belirten Ercan ”Yerel yönetimlerden anlayışımız yerinden yönetim. Şehirler yerinden ve yerelden yönetilmeli. Halk bu yönetime katılmalı ve şeffaf olmalı. İktidarımız da  yerel yönetimler bakanlığı kuracağız. Yerel yönetimler bu bakanlığa dahil olacak” dedi.

PARTİLERİN KURULMASI DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR

Türkiye’de son dönemlerde kurulan partilere de değinen Ercan ”Türkiye’de son dönemlerde birçok parti kuruldu. Bu partiler ihtiyaçtan kuruldu. Bu demokrasinin gereğinde var. Seçmen destek verirse iktidar olurlar ülkeye hizmet verirler. Seksenlerde Turgut Özal kurduğu partiyle Türkiye’yi çağ atlattı. Daha sonrasında ekonomik ve siyasal sıkıntı oldu sonra Ak Parti kuruldu. İlk dönemlerde çok iyiydi daha sonra yoruldu. 2020 yılından sonra yepyeni bir vizyon ve liderle bir siyasi parti çıktı. Türkiye Değişim Partisi sorunları çaresiz, dertleri çözümsüz görmüyor” dedi.

TÜRKİYE’DE KONUTLARIN %70’İ RİSKLİ

Türkiye’nin deprem kuşağında yaşayan bir ülke olduğunu belirten Ercan”Kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması hazırlıyoruz yakında açıklayacağız. Şehirlerin biran önce yenilenmesi lazım. Konutlarını yenilemek isteyen kat maliklerine %0 faiz oranıyla finansman sağlayacağız. Gönüllülük esasıyla, şehirlerin biran önce yenilenmesini sağlayacağız. Türkiye deprem kuşağında,  ülkedeki binaların %70’i depreme dayanıksız ve bu binaların yenilenmesi gerekiyor” dedi.

SARIGÜL’ÜN İBB SEÇİMLERİNDE ALDIĞI OY, CHP’NİN TARİHİNDE ALDIĞI EN FAZLA OYDU

Mustafa Sarıgül’ün 2014 yılında yapılan seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu belirten Ercan”Sayın Sarıgül 2014 yılında girdiği seçimlerde tek başına 3.500.000 ‘e yakın oy aldı, bu aldığı oy CHP’nin tarihinde en fazla aldığı oydu. Mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 partiyle, ittifak sonucu seçimi kazandı. Sayın Sarıgül 2014 Yılında tek başına girdiği seçimde % 41 oy aldı, bu oy oranı CHP’nin tarihinde en fazla aldığı oy oranıydı. Ekrem İmamoğlu ise 4 partiyle seçimi kazandı” dedi. 

YORUMLAR 1
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül 2019 yerel seçimlerinden DSP den Şişli ilçe adayı oldu kazanamadı. Sarıgül e CHP Eyüp ilçesinden adaylık sunmuştu. CHP Eyüpte çok az farkla kaybetti Sarıgül Eyüpten aday olsaysı çok büyük bir ihtimalle Eyüpü kaybedecektik. Kısaca Sarıgül efsanesi bitmiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı