'CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?' İstifanın perde arkası!

CHP'den istifa ettiğini açıklayan Denizli Milletvekili Teoman Sancar hakkında çeşitli iddialar gündeme geldi. Gazeteci Yalçın Bayer, Sancar'ın 'ayıp' olarak nitelendirilen bir skandalın ortaya çıkmasının ardından istifa ettiğini açıklarken, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ise söz konusu kararın siyasi olmadığını duyurdu.

'CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?' İstifanın perde arkası!
'CHP bu skandalın altından nasıl kalkacak?' İstifanın perde arkası!
GİRİŞ 01.03.2021 10:41 GÜNCELLEME 01.03.2021 10:41
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. 

Sancar'ın adı, Muharrem İnce’nin partisine geçecek vekiller arasında gösterilmişti. Partiye yakın basın organlarında yer alan haberlere göre; Sancar, istifa dilekçesinde farklı bir siyasi partiye katılmak adına CHP'den istifa etmediğini açıkladı.

Tüm bu gelişmeler üzerine Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, istifanın arkasında 'yeri yerinden oynatacak' bir skandalın yer aldığını ve CHP'nin bu olayın altından kalkamayacağını iddia etti.

YALÇIN BAYER: 'AYIP' OLARAK NİTELENDİRİLEN Bİ SKANDAL VAR

CHP'ye yakın kulislerle bağlantıları olan ve Muharrem İnce'nin yeni bir parti kuracağını aylar öncesinden kamuoyuna duyuran Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer de Sancar'ın istifasına ilişkin çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Bayer paylaşımında, istifanın başka bir boyutunun olduğunu belirterek, "Bizi arayan CHP’liler yeni bir skandalla karşı karşıya olduğunu söylediler. ‘Ayıp’ diye nitelenen bu skandalın altından nasıl kalkacak CHP. İnce ve Yarkadaş haklı mı çıkıyorlar ne!" ifadelerini kullandı.


GÜRSEL TEKİN: İSTİFA SİYASİ BİR SEBPLE DEĞİL

Öte yandan Habertürk'te yayınlanan Açık ve Net isimli programa konuk olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Sancar'ın istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Gelirken kendisini aradım fakat ulaşamadım. Herhangi bir siyasi oluşumdan dolayı istifa etmiş değil. Yarın öbür gün kamuoyuna yansır" dedi.

YORUMLAR 27
  • rrrrr 3 yıl önce Şikayet Et
    kayıp 128 milyar dolardan pay verseler chp den de hiç istifa olmaz
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlısı bakalım. yine ne çıkacak. taciz, tecavüz,lgbt,terör,pkk,uyuşturucu, belediyeleri deynekçilere peşkeş çekme, daha ne kaldı ki? bir uzaya el atmadıkları kaldı. onuda hükümet yapma çabasında ama muhalefet şimdilik dalga geçiyor. o gün geldiğinde ben şahsen o roketin bir yerlerine o dalga geçenlerin resimlerinin çizilmesini isterim eğer ağırlık olmazlarsa. neyse. bunlar DENİZLİ ilini kiraya vermesin. aklıma çünkü başka bir şey gelmiyor artık
    Cevapla
  • MSELİM 3 yıl önce Şikayet Et
    ey millet duyduk duymadık demeyin chp mutasyona uğradı LGBT lileşti iğdiş aşı çalışmalarını başlatmış durumdalar .şimdilik karantina düşünülmüyor.
    Cevapla
  • Eren2345... 3 yıl önce Şikayet Et
    Covid ne ki ? Yedikleri halt yüzünden başımıza taş yağacak sonunda. Lut kavmi kalıntıları sizi...
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP'de işler çok kolay işler, görmedim, duymadım, bilmiyorum,,, çok daha sıkışırlarsa "Erdoğan'ın parmağı var" denir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır