Erdoğan ve Merkel'den kritik görüşme! Nisan ayında resmen başlıyor

Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile video konferans aracılığıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

GİRİŞ 05.03.2021 17:28 GÜNCELLEME 05.03.2021 17:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Görüşmede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

NİSAN AYINDA TURİZM BAŞLIYOR

Görüşmede Türkiye-Almanya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Görüşmede ayrıca Almanya Başbakanı Merkel ile düzenli temas ve diyaloğun devamına büyük önem verdiğini ifade etti.

Erdoğan, salgınla mücadelede olumlu gelişmelerle birlikte nisan ayında turizmin engelsiz ve güvenli biçimde başlayacağına inandığını söyledi.

SURİYE'YE GERİ DÖNÜŞLER İÇİN MALİ DESTEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’ye gönüllü geri dönüşler konusunda Avrupa Birliği’nin mali ve teknik destek vermesi gerektiğini belirtti. Erdoğan ayrıca Libya’da yeni hükümetin güvenoyu alarak bir an önce görevine başlamasının öncelik taşıdığını bildirdi.

YORUMLAR 14
  • Konya ..42 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünya lideri , R.Tayyip ERDOĞAN seni ailecek seviyoruz.....
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar bizim ülkemize gelse ne olur gelmese ne olur, çokta önemli bir tobluluk degiller, nazi kafası ile yoluna devam eden küstah bir toplum. Eger illaki Turizim diyorsak dünya çok büyük altarnatifler sınırsızdır, dünya ülkeleri diyelim, en iyisi de üretelim her konuda sanayisinde tutunda hayvancılıgıma kadar, evet o Alman benim ülkeme elini kolunu sallayarak vize gereksinimi duymadan girecek, Türk milleti de vize alsın tonlarca euro ödesin, üstüne üstelik burda ülkemi fesatlanacak hainlik düşünecek yok öyle bir Türkiye. Evet 20 YIL öncesi bunlar vardı ama an ihtibarı ile yeni nesil modern bir Türkiye var, hast du Verstanden deutsche, es war einmal die Alte Türkei.
    Cevapla
  • dostt birr 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya Türkiye eski müttefiktir nede olsa... bizim Almanyada ki kardeşlerimiz sayesinde ayakta duruyor ekonomisi. Almanya ve Turkiye ufak tefek şeylere takili kalmadan işbirliği içerisinde olmalı. reisin eli havada kalmamış. markel ve reisin tekrar dostluk kazanmasi iki ülkenin menfaatine olur.
    Cevapla
  • Erol09 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanyanin Ekonomisi Türkiyeden Emekli olanlarin Maaslalari SGK tarafindan ,Parasi ,Yatirimi olanlarin gelirleri Türkiye tarafindan bildirilince ayakta durmayi birak ZIPLAYACAK, Merkel en azindan 10 milyar bekliyor bu,da Türkiyeden cikacak,Türklerden aldigini Yunana verir Silah alsin diye.Bundan sonra ne ben ne,de Cocuklarim Türkiye,ye yatirim yapmayiz cogunlukta böyle düsünüyor.
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayal görmeye devam et. Almanyanın tek anladığı dil güçtür, gücün varsa tatlı dilli olurlar. Bu yoksa ezer geçerler, karşısındaki insanmış hayvanmış hiç fark etmez, dönüp bakmazlar bile. Çok iyi kullandıkları demokrasi, insan hakları gibi süslü sözlerin arkasına saklanırlar her zaman.
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Müttefik dediğin ülke Avrupa’da PKK’nın merkezi konumunda, Avrupa’ya firar eden ne kadar FETÖ’cü vatansız hain varsa ilk Almanya’ya gidiyorlar ve Almanya bunları iade etmiyor. Can Dündar denilen vatan hainine pasaport bile verdiler üstelik tek kelime Almanca bilmemesine rağmen. Daha sayayım mı ? Eski müttefikmiş ne müttefiki ya ? Ayrıca tarihi iyi okuyan, olayları iyi analiz edip çözen bilirki Osmanlı savaşa girmeyecekti. Enver soktu bizi savaşa. Adam bizi savaşa sokuyor ama Sadrazamla Padişahın haberi yok. Alman zırhlısını Karadeniz’e sokup Rus zırhlısını batırın diye o talimat verdi yoksa kimsenin bize savaş açtığı yoktu.
    Cevapla
  • Sorular 3 yıl önce Şikayet Et
    almanyada pek çok göçmen grubu var Türk yoksa tabii ki başkasını alırlar. Ayakta falan durduğu yok yani. hangi türk almanyayı bırakıp döner ?
    Cevapla
  • Cevat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben Almanyafayım,bunlar sahte müttefik,şöyle bak biz pkk ya vurdunmu banlardan ses geliyor,sene 1991 yüksekovada pkk ya karşı büyük operasyon da hemen türkiyeye ambargo uyguladı,ne kadar hain varsa buraya sığındı,hatta o kadarki devlet korumasındalar,gezi olayları kim dersiniz,claudia roth. Dündara devlet nişanı verdiler,saysam internet yetmez.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    dış işlerinde farklı bir politikaya başladık, doğrusu yapılıyor.
    Cevapla
  • Trabzon 3 yıl önce Şikayet Et
    Namazlara dikkat edelim Peygamber efendimiz ahiret irtihal son anlarında namazı tavsiye ederdi. Zekatı verelim maldan tutun fındık mahsule kadar. Kuran okuyalım ihlas suresi bile en azından okunabilir . İnsanlara yardım edelim faiz alkol zina dan uzak duralım. Gençlere çocuklara güzeli tavsiye edelim. Sevgili gayrı meşru hallerin yanlışlığı anlatalım evlilik helal olduğu anlatalım. Allah var herşey onun, hesap günü yakın. Yöneticiler adil olsun, çalışanlar dürüst çalışsın
    Cevapla
  • Akdenizli 3 yıl önce Şikayet Et
    son cümlenin bu topraklarda karşılığı keşke daha fazla olsa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme