Erdoğan'dan sert tepki: Bu bir ruh hastalığının işaretidir

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kız çocuklarını bir an önce baba evlerini, ailelerini terk etmeye çağıranlar olduğunu biliyoruz. Sokaklara dökülün diyorlar, bu ne anlayıştır. Böyle ahlaksızlık olur mu? Bu bir ruh hastalığının işaretidir. " dedi.

Erdoğan'dan sert tepki: Bu bir ruh hastalığının işaretidir
Erdoğan'dan sert tepki: Bu bir ruh hastalığının işaretidir
GİRİŞ 08.03.2021 15:33 GÜNCELLEME 08.03.2021 16:46
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"Adına aile dediğimiz mukaddes ocak, nesli muhafaza eden vasıflarıyla ortak geleceğimizin teminatıdır. Ailenin çözüldüğü yerde toplumu ayakta tutmak da mümkün olmaz. Tarih kendi medeniyet tarihlerinin dışına çıktıkları için benliklerini kaybeden toplumların hikayeleri ile doludur. Yaşadığımız her afet, kriz bize güçlü aile yapısının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor.
 

Erdoğan açıkladı: Meclis'te yeni bir komisyon oluşturuluyor...


Her zaman yanınızda olduğunu bildiğiniz aile varsa hayata daha güvenli bakabilirsiniz. Yeni dönemdeki önceliklerimizden biri de aile müessesinin güçlendirilmesi olacaktır. Aile müessesinde yer alan eşler, çocuklar, büyükler birbirlerinin zenginliğidir. Asıl görev bizlere, siz kadınlara düşüyor. Kadın en başta annedir ve çocuğun ilk vatanıdır. Her birimiz kendi ailemizde ağzımızdan çıkan her sözle başlayıp evlatlarımıza örnek olacağız ki özlediğimiz nesilleri yetiştirelim.

KIZ ÇOCUKLARINI BABA EVLERİNİ TERK ETMEYE ÇAĞIRIYORLAR

Kız çocuklarını bir an önce baba evlerini, ailelerini terk etmeye çağıranlar olduğunu biliyoruz. Sokaklara dökülün diyorlar, bu ne anlayıştır. Böyle ahlaksızlık olur mu? Bu bir ruh hastalığının işaretidir. Türkiye kadına şiddet sorununu çözer, ülkemiz için asıl tehdit bu hastalıklı zihniyettir.. Türkiye, kadına şiddet sorununu öyle ya da böyle çözer, asıl tehdit bu hastalıklı zihniyetin kök salmasıdır, karşılık bulmasıdır. 

YENİDEN ELE ALMAMIZ GEREK

Eğitim sistemimizin aile ile sıkı işbirliği içinde yeniden ele almamız gerekiyor. Hayatın her alanında çocuklarımıza ve gençlerimize kendi tarihimizi aşılamalıyız. Bir süredir sık sık yeni dönemde önceliklerimizin en başına eğitimi, kültürü, aileyi koyacağımızı söylememizin nedeni budur. 

Evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerini anmadan olmaz. Evlatlarınız terör örgütü tarafından sizden çalınmışsa bu acının tarifi mümkün değildir. Ulvi bir amaca sahip Diyarbakır anneleri birilerinin aklına tam 550 gün sonra ancak düşmüş. Diyarbakır anneleri de bunca zamandır kendilerini yok sayan zihniyetin temsilcilerine gereken cevabı vermiştir. Asla inanmadığınız hatta ontolojik olarak karşı çıktığınız b-pek çok davranışı sırf günü birlik siyaset çıkarları için sergileyebilirsiniz. Diyarbakır annelerinin karşısına dikilip de aynı yüzsüzlüğü sergileyemezsiniz. Bu siyaset üstü bir meseledir. Her işin riyakarlığı olur ancak bunun olmaz. Önce kendisine tanınan tüm fırsatlara rağmen terör örgütü ile arasına mesafe koyamayan parti konusunda mertçe bir tutum ortaya koyacaksınız.

BU PARTİNİN YANINDA MISINIZ, KARŞISINDA MI?

Ana muhalefete soruyorum. Bu partinin yanında mısınız, karşısında mısınız? Açıkça söyleyeceksiniz. Ankara'dan İstanbul'a dirsek dirseğe yürüyüş yapacaksınız, sonra da onlarla alakamız yok diyeceksiniz. Kimi kandırmaya çalışacaksınız. Sonra utanmadan sıkılmadan şehit ailelerine, gazilerine gideceksiniz. Yüzünüzdeki sahte demokrat maskesini hemen indiriverirler. 

ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ NE ARARSAN VAR

Şu anda ana muhalefetin teşkilatlarında şiddet, tecavüz, taciz var mı? Ne ararsan bulunur. Tacizi ve tecavüzü yapan kendi mahallelerinden biriyse afedersin yollu diyerek kadını yaftalamaktan çekinmez. Kadın cinayetlerinde bile kadının ya da failin kimliğine göre pozisyon alırlar. Biz herkes için hak ve özgürlük diyoruz onlar sadece kendi hayat tarzlarının özgürlüğünü istiyor. Biz yeni anayasa yapalım diyoruz onlar darbe anayasasından bahsediyor. Ey ana muhalefet partisinin başındaki adamcağız sen ne zamandan beri devletin aşıları para ile sattığını söylüyorsun. Bu ne utanmazlıktır ya. Dünya aşı arıyor, bulamıyor. Biz aldığımız aşıları süratle belli kategorilerde vatandaşlarımıza ulaştırmak istiyoruz.

NİYE GİDİP AŞI YAPTIRDIN O ZAMAN?

Önce 'Ben vatandaş Kemal'im, sıram ne zaman gelirse aşımı yaptıracağım' dedi. Niye gittin yaptırdın o zaman. Bugün yeni bir şey söylemiş. Biz hiç bir eve kahveye çaya gitmezmişiz. Ya sen bizden alıştın. Ankara'nın en büyük spor salonunda Kadın Kolları Kongresi yapıyoruz, dikkat et. Tablo ortada. Demokrasi ve ekonomide reformla ilerleyelim diyoruz, onların gönlünde tek pati özlemi var. Geç o işleri geç. 

2023 SEÇİMLERİ KADER SEÇİMİNE DÖNÜŞTÜ

Biz demokrasi diyoruz, bunlar tek parti özlemi diyor. Türkiye böyle bir muhalefet anlayışını hak etmiyor. 2023 yerli ve milli anlayışla iktidara gelebileceğini idrak etmiş bir muhalefetin doğuşunun da müjdecisi olacaktır. 2023'ün inşallah en önemli üç ayağından birisi ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları.

AK Parti Türkiye'nin sadece dününün ve bugünün değil, yarınının partisidir. Milletimize geleceği konusunda proje sunabilen tek parti AK Parti'dir. Ana muhalefetin hiç yatırımlarını duyuyor musunuz, yerel yönetimlerinden bir şey duyuyor musunuz? Çöp, çukur, çamur var. Bunların derdi halkıyla, şehriyle, emanetle değil.

15 Temmuz gecesi meydanlarda kurduğumuz, halkoylamasıyla hayata geçirdiğimzi Cumhur İttifakı olarak ülkemizi büyütmeye, güçlendirmeye devam edeceğiz. 2023 seçimleri Türkiye için tam bir kader seçimine dönüşmüştür. Cumhur İttifakı olarak el ele vereceğiz ve 81 vilayetimizde Cumhur İttifakı olarak ülkemizin bütününde bir taçlandırma harekatını sürdüreceğiz. Her günümüzü seçim arefesi kabul ederek kesintisiz çalışacağız."

YORUMLAR 43
  • Müslüman 3 yıl önce Şikayet Et
    Aileyi ve kurumlarını kim yıkmış acaba bide onu konuşalım.
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ev lerin okulların anne baba ların yerini İnternet aldı bu gidişle bu egitim le fazla gitmez bu ülke 5 yıl ben böyle görüyorum gencligin sonu çok kötüye gidiyor sistem kötü devlet derhal el atmalı yoksa yarın kalmadı artık umutsuz gençlik geliyor herkes bilsin
    Cevapla
  • İsminiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Nokta atışı
    Cevapla
  • Recep 3 yıl önce Şikayet Et
    Aile değerleri yıkıldıktan sonra kadının değeri kalmadı.Bir emtia.reklamlarda obje gibi kullanıldı.gönül eğlencesi için araç oldu.problemin başlangıcı çözülse sorun ortadan kalkar.
    Cevapla
  • Cevat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan kesinlikle dini, milli ve kültürel bir yıkım hedefleyenlerin piyonu. Gençlerimiz şunu iyi bilsin sınırsız özgürlük sınırsız mutluluk demek değildir. Sadece deliler özgürdür. Asma, özgür olup dalları budanmasa ömrü kısa olduğu gibi çevresine de zarar verir. Aklımız bizi sınırlar; bizi dizginler bu hainler kendilerinin bile kullanmayacağı yöntemleri bu milletin çocuklarına salık veriyorlar. İsterseniz araştırın bu kadının kesin çocuğu yoktur çünkü çocuğu olan hiç kimse böyle düşünmez. Allah bu hainlere fırsat vermesin. Allah bize de akıl eksikliği vermesin.
    Cevapla
  • Yusuf.ir 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek parti olsada AK parti olacak tamam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'