HÜDA PAR İstanbul, Kudüs için Ayasofya’da buluşuyor

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı Dünya Kudüs Haftası etkinlikleri kapsamında sabah namazında Ayasofya Camii Kebir’de buluşacak.

HÜDA PAR İstanbul, Kudüs için Ayasofya’da buluşuyor
HÜDA PAR İstanbul, Kudüs için Ayasofya’da buluşuyor
GİRİŞ 09.03.2021 15:44 GÜNCELLEME 09.03.2021 15:44

Dünya Müslüman Alimler Birliği tarafından ilan edilen Dünya Kudüs Haftası dolayısıyla dünyanın dört bir yanında Kudüs’ün gündeme getirilmesi amacıyla etkinlikler düzenleniyor. HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı da Kudüs’ün kurtuluşu için sabah namazında Ayasofya Camii’nde bir araya gelecek.

TÜM İSTANBULLULARI BİRLİK OLMAYA DAVET EDİYORUZ

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, “Kudüs Müslümanların ilk kıblesi, Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) miraca yükseldiği mukaddes beldedir. Şuanda Siyonist işgal çetesinin işgali altında olan Kudüs’ün kurtuluşu mutlaka yaşanacaktır. Bize düşen görev ise Kudüs’ü sürekli gündem yapmaktır. Bu amaçla Dünya Müslüman Alimler Birliği tarafından ilan edilen ‘Dünya Kudüs Haftası’ etkinlikleri kapsamında 11 Mart Perşembe günü sabah namazında HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı olarak gençlik kolları ve kadın kolları teşkilatımız ile Ayasofya Camii’nde buluşacağız. Sabah namazının ardından Kudüs’ün kurtuluşu için dua edeceğiz. Tüm İstanbulluları birlik olamaya ve Kudüs’ün kurtuluşu için kenetlenmeye davet ediyoruz.” denildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...