Mustafa Destici: PKK şovunun bir ayağı son buldu!

Destici, Gergerlioğlu'nun milletvekilliğinin düşürülmesi işleminin iptali istemini reddetmesi kararıyla ilgili "PKK şovunun bir ayağı sonlandırılmış oldu" dedi.

Mustafa Destici: PKK şovunun bir ayağı son buldu!
Mustafa Destici: PKK şovunun bir ayağı son buldu!
GİRİŞ 31.03.2021 13:09 GÜNCELLEME 31.03.2021 13:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, makam odasında görevi başında DHKP-C'li teröristlerce şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehadetinin 6. yılında andı.

Salgınla mücadelede, aşının en önemli mücadele yolu olarak öne çıktığını belirten Destici, yerli aşı ile ilgili hükümetin teşviklerini ve üretim çalışmalarını yürütenlerin aldıkları umut verici mesafeyi dikkatle ve takdirle izlediklerini kaydetti. Destici, içinden geçilen zor günlerden, ancak kurallara titizlikle uyup birlikte hareket ederek çıkabileceğini vurguladı. 

"GEÇ KALINDI, AMA ÖNEMLİ BİR ADIM"

Halkların Demokratik Partisinin (HDP) kapatılmasına ilişkin davayı da değerlendiren BBP Genel Başkanı Destici, şunları kaydetti:

"Biz HDP'nin ve devamı olduğu önceki yapıların, esas itibariyle 'siyasi parti' olmadığını, bu ve benzeri örgütlenmelerin muhatabının siyaset değil, mahkemeler olduğunu, dünyanın herhangi bir yerinde ve herhangi bir zamanda, 'demokrasi' ve 'şiddet' kelimelerinin yan yana getirilmesi dahi söz konusu değilken, bir terör örgütünün kontrol ettiği bir grubun Meclisimizde yer almasının, faaliyetlerinin vergilerimizden karşılanmasının yanlışlığını, saçmalığını, taşıdığı riski, hukuki, siyasi ve vicdani mesnetleriyle defalarca dile getirdik. Davanın açılmasıyla, geç kalmış ama çok önemli bir adım atıldığını düşünüyor, neticeye dair herhangi bir tereddüt duymuyor, gelişmeyi terörle mücadelenin önemli ve zaruri bir aşaması olarak gördüğümüzü tekraren belirtmek istiyorum. Bugün AYM'nin sözde milletvekili HDP'li Gergerlioğlu'nun başvurusunu reddetmesiyle de Meclisteki PKK şovun bir ayağı sonlandırılmış oldu."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP ve PKK ya yardım yataklık eden, vatan hainlerinin cezası verilmeli, mal varlıklarına el konulmalı, vatandaşlıktan çıkartılmalıdır.
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumun altına imzamı atarım !..
    Cevapla
  • Memet 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet mantığını bilmiyorum, ama bu parti kapatılmasına aklım ermiyor, neden mı? Çünkü bu teröristlerin partisini kapatıyorsun, adamlar yedekteki hazır patiye gidiyorlar, Devlet de bunu biliyor, yıllardır bu deneniyor. Benim aklıma göre parti kapatılıyor ve adamlara bir mağduriyet kazandırılıyor, bu sefer işin gerçek yüzünü bilmeyenlerin vicdanları tersine çalışıyor tekrar oylarını bu teröristlere veriyorlar. Arkadaş sen suç işleyen her milletvekilinin millet vekilliğini düşüreceksin ve de partisini de kapatacaksın, doğru mu? Evet doğru.
    Cevapla
  • Sivaslı Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP ve yandaş partilerin tamamı, bu ülkenin düşmanıdır. Çok daha fazla geç kalınmadan gereken yapılmalıdır. HDP ve PKK ya yardım yataklık eden, vatan hainlerinin cezası verilmeli, mal varlıklarına el konulmalı, vatandaşlıktan çıkartılmalıdır.
    Cevapla
  • karadayı 3 yıl önce Şikayet Et
    HDP'yi kim savunuyorsa,demokrasi nutukları atıyorsa bu ülkenin düşmanıdırrrrr.nokta
    Cevapla
  • Vatanİslam 3 yıl önce Şikayet Et
    Misafir; Bu devlet 6 milyonu çok iyi tanıyor ama siz oy verdiğiniz kişiler ellerinde silahla bu vatan evlatlarını birbirine düşürüyor buna sessiz kaldığınız sürece bu ikilemi anlayamayacaksınız. Öncelikle pekaka denen illeti arkanızdan çekin sonra buyrun gelin başımızın üstünüzde yeriniz var. Kanlı eylemler bizi bizden ayırır bunları görmezlikten gelmeyin.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık size yazık 6 milyon insanı tanımıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!