Meclis Başkanı Şentop'tan CHP'li Özgür Özel'e sert yanıt

TBMM Başkanı Şentop, CHP'li Özgür Özel'in kendisi hakkındaki 'boncuk boncuk terledi' sözlerine sert yanıt verdi.

GİRİŞ 01.04.2021 14:06 GÜNCELLEME 01.04.2021 14:45
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Meclis'teki güvenlik soruşturması gerilimine ilişkin açıklama yaptı. Şentop'un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Tartışmalar manipülatif. İtiraz üzerine Başkanlık Divanı toplandı.

Anayasa ve içtüzük Meclis Başkanı'na Genel Kurul'u yönetme yetkisi verir. Meclis Başkanvekilleri, Meclis Başkanı'nın yerine yönetirler. Dolayısıyla Meclis Başkanı kendi yönettiği Genel Kurul oturumlarından sorumlu olduğu gibi, başkanvekillerinin yönettiği oturumlardan da sorumludur. Dolayısıyla hangi toplantıyı ne zaman, hangi başkanvekilinin yöneteceğine de Meclis Başkanı karar verebilir.

Dolayısıyla başkanvekillerinin yönettiği oturumlarla ilgili sorumluluk Meclis Başkanı'yla ilgili olduğu için, benim de bu tartışmaya dahil olmam görevimin parçasıdır. 

"O ARKADAŞ AYNAYA BAKSIN"

(CHP'li Özgür Özel'in açıklamaları) Bir arkadaşımın tuhaf değerlendirmeleri var. Meclis Başkanı koşarak gelmiş, boncuk boncuk terlemiş falan. Evet, ben bir sıkıntı olduğunu gördüğümde koşa koşa giderim, görevimin gereğini de yaparım. Bu Meclis'te insanların koşuşturmalarıyla, fizik durumlarıyla ilgili en son espri yapacak kişi o arkadaşımızdır. Konuşurken aynaya bakmasını öneriyorum. 

Meclis Başkanı olarak daha fazla seviye düşürmek istemem ama bu işi çok iyi yapabileceğimi de buradan ifade etmek isterim. Pişman ederim. 

ÖZGÜR ÖZEL TERAVİH NAMAZINDAN RAHATSIZ!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 65
  • emre19 3 yıl önce Şikayet Et
    Meclis baskanim bunlara uymaya gelmez ,.Devletin başı olan devlet başkanına sen kimsin diyorlar bunlar kendilerine bile saygısı yok. Sokak kabadayısı gibiler. Birde güzelim Memleketimizi Avrupa'ya şikayet ediyorlar, Türkiye'de tek adam var. Zihniyet bozuk.
    Cevapla
  • Y.t.o 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan her zaman böyledir kafadan konuşuyor ağzından hiç konuşmaz senin teraviyle ilgin olduğunu sanmıyorum neden böyle yapıyorsun yazık yazık yazık
    Cevapla
  • Fazıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Özel önce CHP'yi araştırsın nasıl parti diye yada partimidir ona baksın.
    Cevapla
  • Capla hama 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey insanlar akp ye oy verin milyonlarca insan yanılıyor olamaz
    Cevapla
  • Mehmedim 3 yıl önce Şikayet Et
    Orda burda ciyak ciyak bağırarak konuşmayı seven ve böylece lafımı dinlettiğini zanneden Özgür Öxel, Sayın Meclis Bsşkanı ile şimdiki İBB Başkanı İmsmoğlunu karıştırmış olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu