Hadsiz bildiriye muhalefetten tek ses yok!

Emekli amirallerin milli iradeyi hedef alıp, siyasilere sopa göstermeye kalkışmasına AK Parti, MHP ve BBP'den tepki gelirken muhalefetten ise tek ses çıkmadı.

Hadsiz bildiriye muhalefetten tek ses yok!
Hadsiz bildiriye muhalefetten tek ses yok!
GİRİŞ 04.04.2021 11:00 GÜNCELLEME 04.04.2021 16:48
Bu Habere 275 Yorum Yapılmış

Deniz Kuvvetleri'nden emekli 103 eski amiral gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ve görevdeki bir amiralin cübbe ve takkeli fotoğrafını konu edinerek milli iradeyi tehdit eden ve darbe imaları barındıran bildiri yayınladı. 

CUNTACILIĞA ÖZENDİLER! 

Gece yarısı yayınlanan bildiride emekli askerler, Montrö Sözleşmesi'nin tartışmaya açılmasından endişe duyduklarını ifade ettikten sonra geçmişte yayınlanan muhtıralara benzer bir üslupla siyasetçilere ayar vermeye kalkıştı.

HADSİZ BİLDİRİYE MUHALEFETTEN TEPKİ YOK!

Hadsiz bildiriye AK Parti, MHP ve BBP'den tepki gelirken, muhalefetten ise henüz bir tepki mesajı gelmedi. Siyasi iradeyi tehdit eden ve darbe imalarında bulunan emekli amirallere muhalefet partilerinin hala sessiz kalması dikkat çekti...

İLK AÇIKLAMA AKŞENER'DEN

Muhalefetten ilk açıklamayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptı. Akşener, "Buradan herkese sesleniyorum: Herkes görevini işin başındayken yapmalıydı. Bu arkadaşlarımız görevdeyken Yunanistan'ın işgal ettiği adalara karşı herhangi bir tavır görmedim. Siyaset, siyasetçi tarafından yapılır" ifadelerini kullandı. 

AKŞENER'DEN SERT TEPKİ

KILIÇDAROĞLU YİNE OTURDU VE İZLEDİ

Bildiriye tepki vermeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimi gecesindeki pozu akıllara geldi... Oturdu ve yine izledi...

İşte milli iradeyi hedef alan o skandal bildiri!


UFUK URAS'TAN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Ufuk Uras sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gidin topluca ya da tek tek istediğiniz siyasi partide siyaset yapın,değerli görüşlerinizi paylaşın,burda konu içerik değil, isterseniz aspirinin faydaları üzerine muhtıra verin bir önemi yok,ama kum havuzunda kaleler inşa etme çocukluğundan vazgeçin artık. Hiç mi ders almadınız." ifadelerini kullandı. 



SKANDAL DESTEK!

Skandal bildiriyi paylaşan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ''Bir tbp. teğmen olarak altına imzamı atıyorum. 104 amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi.'' diyerek darbe heveslilerine destek verdi. Çıray'ın paylaşımı büyük tepki çekti.

İYİ Partili Aytun Çıray'dan skandal bildiriye destek!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 275
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    İşinin başındayken darbe yapmayanlara serzenişte bulunmuş kadın lütfen anlayın niyetini artık
    Cevapla
  • musa 3 yıl önce Şikayet Et
    bu halkın da sopası var ha........ sonra kim yüzümü yakadı demeyin. darbeciler hapse
    Cevapla
  • Realiser 3 yıl önce Şikayet Et
    Myanmar alternatif kanal arıyor diye darbe yaptırdılar.. Suveyş ile tedarik zincirine etki ve mesaj, hdp nin dayılanması, ist boğazında gemi kazası ve ne tesadüf ki ilk cümlesi Kanal İstanbul işe başlayan 103 kukla hazır metne giydirilmiş... Kanal İstanbul Yeni oluşumda Türkiye nin gücüdür. Engellemek için her bir yol devrede o yüzden.. Ama geçti o devirler.. Sahibiniz it gibi tırsıyor ki siz kuklalara düşmüş..
    Cevapla
  • abd de olsaydi 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz ulke olarak NATO ve Avrupa birligi uyesimiyiz o zaman bu tarz bildirileri yapanlar ve arkasinda olanlara baglantilarina bu ulkelerde ayni sekilde yapsalar bu ulkelerde bunu yapanlar icin basta darbelerin ve bu tarz darbe bildirilerinin arkasinda olan ABD de CİA İsrailde Mossad İngilterede Mİ6 Almanyada BND ne yaparsa ne yapiyorsa bizim MİT basta istihbaratlarimizda tumu icin aynini yapsin hatta ayni sekilde Rusyanin KGB si cinin MSS ne yaparsa .....bizim istihbaratimizda ister Turkiyede ister yurt disinda olsun aynini yapsin
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    103 nüzde Fetöcümüsüz yoksa chpkk limisin lan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
Erdoğan 6 maddede dünyaya çağrı yaptı! 30 milyar dolarlık teşvik