Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen darbe bildirisini böyle savundu!

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 103 emekli amiralin yayınladığı skandal bildiriyi savundu.

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen darbe bildirisini böyle savundu!
Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen darbe bildirisini böyle savundu!
GİRİŞ 04.04.2021 12:40 GÜNCELLEME 04.04.2021 14:15
Bu Habere 254 Yorum Yapılmış

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 103  emekli amiralin yayınladığı skandal bildiriyi savundu. 
 

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan skandal bildiriye destek!


Pekşen paylaşımında "Cumhuriyetin yiğit ve yurtsever Amirallerini yürekten kutluyoruz.." ifadelerini kullandı.



Pekşen yaptığı diğer bir paylaşımda da , "Devletin memuru Ayasofya İmamı TCK’ya meydan okuyacak.Cübbeli Amiral Anayasal düzene alenen meydan okuyacak.Türkiye Cumhuriyetin tapusu Montrö tartışmaya açılacak.Geçmişte bu yanlışlar Türkiye’ye çok büyük bedellere mal oldu diyen Amiraller darbeci olacak öyle mi? Hadi ordan." dedi.

 

YORUMLAR 254
  • ev sahibi 3 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Peksen, senin kafan buslere basmaz. Siz CHP Camiasinin ictiginiz derecesi cok yüksek Alkollerden dolayi sizin Beyniniz sulanmis durumda. Sen ve senin gibilerin bu Ülkede saglikli kararlar veremeyecegi icin, agzini bosuna yorma edepsiz herif
    Cevapla
  • Mesut 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bir zamana geldik ki; (Kimim, nerden geldim, soyum sopum ne, ne zamandan beri Atalarım bu ülkede) Güvenlik soruşturmasına karşı çıkılması bu yüzden olsa gerek.
    Cevapla
  • Salahattin Adana 3 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca Türk seni ve senin gibileri hainliğinizden dolayı YÜCE ALLAH'IN gazabına uğramanızı GÖNÜLDEN diliyor; O ihanet ettiğiniz devletten aldığınız haketmediğiniz paralar hizmetler haram ve zehir olsun..
    Cevapla
  • Fatih TORUNU 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve Kemal liderlğindeki demokrasi düşmanları,halk düşmanları 15 temmuz da yediğiniz tokattan ders almadığınız anlaşılmıştır .Ama bu sefer devletin ve halkımızın vereceği ders; neslinizin sizden utanç duyup soy isimlerini değiştireceği bir ders olacaktır.Ayağınızı denk alın.....
    Cevapla
  • Cenk 3 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa beraber mi hazirlik yapiyorlar? Oyle görünüyor. Bu konyu konusurken masada sisele ve bardaklar da var miydi? Kendileri calip kendileri oynamak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu