Bildiri tepkisi: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler

103 amiralin bildirisine tepki gösteren Bakan Soylu, "Bunlar zavallıdırlar, hukuk tanımazlar, milleti bilmezler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler" dedi.

GİRİŞ 04.04.2021 15:17 GÜNCELLEME 04.04.2021 16:27
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Batman'a geldi. Bakan Soylu, temasları kapsamında Vali Hulusi Şahin'i ziyaret ederek, valilik binasında yapılan 'Güvenlik Toplantısı'na başkanlık etti.
 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sert 'bildiri' tepkisi


Bakan Soylu, toplantı öncesinde gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, 103 amiralin yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Bakan Soylu, "Gerekli açıklamaları yaptık. Yapmaya da devam ederiz ama bazen üstlenen sıfatlar, sorumluluk sahibi olmaya yetmiyor. Cumhuriyet tarihimizin en güçlü noktasında tüm ilgi alanlarımızı etken alanlara döndürüyoruz. Tam bu dönemin içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atılan adımlar, elde edilen başarılar, aslen düşmanlarımızı, vesayetçilerimizi çaresiz bırakıyor. Hatta fitneye itiyor, hatta çatlatıyor. Ve Türkiye'ye karşı yapabileceklerinde de etkisiz hale getiriyor.
 

Skandal bildiriye Emniyet, Jandarma ve İçişleri'nden ortak cevap!


"BUNLAR ZAVALLI, KELİMENİN TAM ANLAMIYLA EDEPSİZLER"

Maalesef zihinsel kodları gelişmeyenleri çok gördük. Bağımlı yaşamaya alışkın olanlar, öğretilmiş çaresizlikleriyle eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar. Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazlar, milleti bilmezler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler. Bunlar son kalıntılardır. Kalıntılar doğal olarak seleksiyona uğrarlar, tarihe karışır giderler ya da temizlenirler. Büyüyen ve güçlü Türkiye, aynı zamanda tam bağımsızlık bizim sevdamızdır. Bütün mücadelemizi bunun için gerçekleştiriyoruz.

 

Hadsiz bildiriye muhalefetten tek ses yok!


SABRIMIZI ZORLAMASINLAR

Söyleyeceğimiz cümle şudur, sabrımızı zorlamasınlar. Demokrasi, hukukun üstünlüğü, devletimize, milletimize, tarihimize, medeniyetimize bağlıyız ve sadığız. Ve biz buradayız. Ülkemizin yapacak çok işi vardır. Bunları hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu tür çapaklar çıkacak mı? Maalesef geçmiş hastalıkların sirayet ettiği bazı sonuçları üzülerek görüyoruz ki olur. Görevimiz çapakları temizlemektir" dedi.

YORUMLAR 135
  • akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Soylu sonuna kadar sizinleyiz.
    Cevapla
  • gerçekler 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar maşanın uçları sapını tutanları bulmak lazım tabii bunları da es geçmeden
    Cevapla
  • Niyazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar vatan haini kopekler bakanim hdpnin dusmanligi bellide bunlarinki degilmi o kapatiliyorsa chpde kapatilmali
    Cevapla
  • Bilal yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuklar.Bizim gibi ssk.emeklileri 1.734.tl Aylık maaşa alıyor ölümüne Vatanına sahip çıkıyor demokrasiye sandığa hukuka bağlı idarecilerine saygılı .Amiral efendiler kim bilir devletten ne kadar maaş alıyor.hala darbelere umut bağlıyor .yazık çok yazık.
    Cevapla
  • Mesut kalkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım neden bu hainlere bu kadar müsade ediliyor rütbelerini sökün maaşlarını kesin ve tc vatandaşlığı silin sahiplerinin yanına gönderin artık kanımıza dokunuyor, bizler gerekirse canlarımızı vermeye hazırız allah yardımcınız olsun inşallah selâm ve dua ile ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu