Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın gündemle ilgili değerlendirme toplantısı yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın 15.00’te Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir değerlendirme toplantısı gerçekleştireceği bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın gündemle ilgili değerlendirme toplantısı yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın gündemle ilgili değerlendirme toplantısı yapacak
GİRİŞ 04.04.2021 17:46 GÜNCELLEME 04.04.2021 22:55
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Emekli 104 amiralin yayımladığı gece yarısı darbe imalı bildirisi tepki çekti. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, konuyla ilgili NTV'ye yaptığı açıklamada gelşime üzerine MYK toplantısının perşembe gününden yarına alındığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Beştepe'de bir değerlendirme toplantısı yapacağı açıklandı. Toplantı saat 15.00'te yapılacak. Toplantıda, amiraller tarafından kaleme alınan bildiri ve bu bildiride yer alan ifadeler hakkında değerlendirme yapılacak.

YORUMLAR 83
  • mehmet muzaffer 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhurbaşkanım size sahip çıkan halka tüm imkanları kullanın sahip çıkın halka dahıtınyoksa bunlar yağmalayack halka kulak verin örnek emekliliğ yaşa takılan yıpranma payı getirin emekli edin yasayı değistirmeden çözüm üretin daha bunun gibi birçok sey muhalefete malzeme vermeyin halka verdiğiniz kayıp değil ekonomiye döner
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    artık her şey boş
    Cevapla
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence Reis in yapacağı konuşma tarih sayfalarına geçecek. Bin pişman olacaklar. Siz bu devleti ne sandınız ya. Dünya alem görecek neler olacağını . Ben hem devletime hem de milletime sonsuz güveniyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar ama bugün amma yarın İbni Arabinin dedikleri çıkacak 10 Osmanlı gücünde dengeler değiştirecek olan bir devlet çıkacak meydana ve Namı Celili Muhammediyeyi AS. duymayan nokta kalmayacak. Eyy kafaları yukarı sabitlenmiş önünü göremeyen zincirliler buna tez alışsanız iyi olur .
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar akillanmayacak amerikanın yaltakcilari rutbeleri sokun maaşlara el koyun hadda mal varlilarina acimak yok acinacak hale duşeriz yoksa
    Cevapla
  • 57.Alay 3 yıl önce Şikayet Et
    Elimizde yağlı urgan bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti