Fatih Erbakan'dan hadsiz bildiriye sert tepki

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, emekli amirallerin hadsiz bildirisine ilişkin, “Bir usul olarak, yöntem olarak, bu tasvip edilemez” dedi.

Fatih Erbakan'dan hadsiz bildiriye sert tepki
Fatih Erbakan'dan hadsiz bildiriye sert tepki
GİRİŞ 07.04.2021 12:29 GÜNCELLEME 07.04.2021 12:40
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 104 emekli amiralin yayımladığı bildiriyi bir 'müdahale' olarak değerlendirerek, “Bir usul olarak yöntem olarak bu tasvip edilemez. Bir defa Türkiye muhtıralar, darbeler ve post modern darbeler geçmişi olan bir ülke herhangi bir ülke değil" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Parti Genel Merkezinde gündeme dair değerlendirmelerde bulunduğu basın toplantısı düzenledi.

Emekli amirallerin bildirisini 'müdahale' olarak değerlendiren Erbakan, “Bir usul olarak, yöntem olarak bu tasvip edilemez. Bir defa Türkiye muhtıralar, darbeler ve post modern darbeler geçmişi olan bir ülke herhangi bir ülke değil. Dolayısıyla sanki siyasete millet iradesine, meclise, hükümete bir müdahale, bir ihtar, bir muhtıra olabilecek bir bildiri olması dolayısıyla tasvip etmediğimizi, millet iradesinin üzerinde hiçbir beşeri gücün bulanamayacağını, bunun kabul edilemeyeceğini açıkça ifade ettik” diye konuştu.

28 Şubat'ta da benzerlerini gördük...

“BİR İNSANIN NAMAZ KILMASI TAKDİR EDİLECEK BİR ŞEYDİR" 

Sarık ve cübbeyle namaz kıldığı görüntüleri konuşulan tuğamirale de değinen Erbakan, “Bunu sosyal medya üzerinden göstermesi çok uygun değil, herkesin kendisi yapması uygun olur. Ancak tabii orduda da olsa hangi kurumda olursa olsun bir insanın namaz kılması takdir edilecek bir şeydir. Daha önce de söylediğimiz gibi şehidi şehit yapan mana bize asırlar boyunca, Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı da dahil olmak üzere bu zaferleri kazandıran bu destanları yazdıran mana, ruh aslında namazın içerisinde gizli, bizim inancımızda gizli. Dolayısıyla namaz kılanları, inancının gereğini yerine getirenleri kınamak uygun bir davranış değildir” değerlendirmesinde bulundu.

İNCELEME DERİNLEŞİYOR! 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • _as 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakılırsa Korku başlamış dava arkadaşlarım.. Korkmayın gururlanın çünkü Osmanlı evladı geliyor...
    Cevapla
  • Milli görüş 2 yıl önce Şikayet Et
    İstediğiniz kadar mıy mıy diyin. Fatih Erbakan hem iktidardan hemde tüm muhalefetten daha hayirlidir. Yeniden refah Hayra motor,şerre fren olmaya geliyor
    Cevapla
  • 2734 gaziantep 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan arkadaşlar, lütfen o kalp ve beyninizi Yaratan Allah aşkına, kaş yapayım derken göz çıkarmayın, Müslüman uyanık olmak zorunda zaman siyaset yapmak zamanı değil birbirine hakaret etme kırma zamanı hiç değil, bir bakın ilin soytarilarina, adamlar omuz omuza, el ele, yaptıkları ney? Tam manası ile hainlik ülkeyi parçalamak milleti, devleti kaosa sürüklemek, bunları görüyorsunuz, ona rağmen, sen şöylesin, o böyle, bu böyle olmaz, olmaz Tek yumruk, hamt olsun liderimiz var, onun kadar değerli Vatan sevdalısı etrafında halka olmuş koç yiğitler beraber, bize düşen, ney BIRLIK, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan bu ülkenin bir sonraki başkanı Allah ın izniyne
    Cevapla
  • CELAL KARAGÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa Fatih ERBAKAN . Bir sen varsın yürü arkandayız Allah cc'ın izniyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar